Тушкований кролик по-болгарськи «Заєк задушений»

Тушкований кролик по-болгарськи «Заєк задушений»

Немає нічого смачнішого, ніж приготований за цим рецептом кролик з домашнім виноградним вином.

Угорське лечо

Угорське лечо

Угорці їдять лечо гарячим, як основна страва - зі свіжим білим хлібом це просто насолода!

Перці по-п'ємонтськи з анчоусами від Найджела Слейтера

Перці по-п'ємонтськи з анчоусами від Найджела Слейтера

Неймовірно ніжні перці з відмінним соусом з помідорів, перців і часнику з анчоусами.

Телячі фаршировані серця

Телячі фаршировані серця

Рецепт української кухні збагатить ваше звичне меню.

Болгарський салат з бастурмою

Болгарський салат з бастурмою

Просте і вишукане поєднання овочів, в'яленого м'яса і часникової заправки.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND