Сьогодні хочу запропонувати Вашій увазі рецепт долми, на сайті понад 40 рецептів цієї страви, подібної я не знайшла. Долма за цим рецептом виходить смачна, соковита, ароматна. Заходьте в гості, пригощайтеся.

Кулінарія
Дуже смачна, ароматна і соковита страва. Чудово підійде як для сімейної вечері, так і для званих гостей. Маринуємо ми м'ясо в суміші білого вина, соєвого соусу, орегано і петрушки, запікаємо на подушці з лука під грибами, що дає нам велике кол-во смачного соку. М'ясо готується ніби в своєму і в грибному соку, виходить дуже ароматно. Багато часу не йде на приготування, якщо не брати до уваги момент запікання і маринування, то йде на всі хвилин 5. Тому зручно, якщо є ще багато інших справ і приготувань, поставив у духовку і забув.