Пропоную приготувати чудову закуску. Колись давно попався рецепт в інтернеті. Розплавлений сир з медом і ароматом розмарину всередині, а зовні хрустке тісто філо.

Кулінарія
Хочу запропонувати приготувати десертну запіканку зі сливовою начинкою і хрусткою крихтою-штрейзелем. У крихту я додала печиво амаретті. Кисло-солодка сливова начинка чудово гармонує з хрустким штрейзелем. Ідею побачила в одній телевізійній передачі від Найджели. Десерт смачний в теплому і в холодному вигляді. Для любителів більш солодкого, можна подавати з кулькою ванільного пломбіру.
Кулінарія
Ніжний бісквіт, апельсиновий прошарок-желе і ніжний шоколадний мусс. Вишуканий і дуже ніжний торт, який прикрасить ваш святковий стіл!