Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином

Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином

Пропоную приготувати чудову закуску. Колись давно попався рецепт в інтернеті. Розплавлений сир з медом і ароматом розмарину всередині, а зовні хрустке тісто філо.

Тріска «Меньєр»

Тріска «Меньєр»

Меньєр - це не тільки класичний французький соус, який увічнив у своїй назві дружину мельника (meuniere), але і спосіб приготування. Ця нескладна страва на виявилася просто казково смачною.

Крамбл зі зливою і печивом амаретті

Крамбл зі зливою і печивом амаретті

Хочу запропонувати приготувати десертну запіканку зі сливовою начинкою і хрусткою крихтою-штрейзелем. У крихту я додала печиво амаретті. Кисло-солодка сливова начинка чудово гармонує з хрустким штрейзелем. Ідею побачила в одній телевізійній передачі від Найджели. Десерт смачний в теплому і в холодному вигляді. Для любителів більш солодкого, можна подавати з кулькою ванільного пломбіру.

Торт «Їжачок» без випічки

Торт «Їжачок» без випічки

Простий і дуже смачний тортик.

Торт «Дика орхідея»

Ніжний бісквіт, апельсиновий прошарок-желе і ніжний шоколадний мусс. Вишуканий і дуже ніжний торт, який прикрасить ваш святковий стіл!