Лінгвіні - одна з популярних страв італійської кухні. Готувати його простіше простого. Все що вам для цього треба - паста з твердих сортів пшениці і томати.
- Рецепт приготування
- Загальний час
- 45 хвилин
- Час приготування
- 45 хвилин
- Кількість порцій
- 2
- Інгредієнти:
- []
- черрі
- 700 р
- []
- олія оливкова
- 80 мл
- []
- часник
- 2 зубчики
- []
- оливки
- 125 р
- []
- перець
- мелений 1/2 л
- []
- лінгвіні
- 340 г
- []
- сир пармезан
- 125 р
- []
- базилік
- 125 р
- []
- сіль
- Як приготувати лінгвіні з томатним соусом:
- Щодня в спецпроекті «Худіємо за 90 днів!» читайте поради щодо схуднення експертів і зірок телеканалу «Домашній»: лікаря-дієтолога Ксенії Селезньової, фітнес-тренера Едуарда Каневського, співачки і ведучої шоу «Весільний розмір» Аніти Цой, ведучої шоу «Присяжні краси» Евеліни Бльоданс та ін.
Рецепт приготування
Загальний час
45 хвилин
Час приготування
45 хвилин
Кількість порцій
2
Інгредієнти:
[]
черрі
700 р
[]
олія оливкова
80 мл
[]
часник
2 зубчики
[]
оливки
125 р
[]
перець
мелений 1/2 л
[]
лінгвіні
340 г
[]
сир пармезан
125 р
[]
базилік
125 р
[]
сіль
Як приготувати лінгвіні з томатним соусом:
- Розрізати томати черрі та оливки навпіл.
- Нашинкувати часник і листя свіжого базиліка.
- У мисці змішати томати, додати оливкову олію і червоний перець. Посолити.
- Відварити лінгвіні до готовності. Викласти на велику тарілку. Заправити оливковою олією, а зверху посипати пармезаном.
- Вилити томатний соус у сито і дати збігти зайвому маслу. Заправити лінгвіні соусом.
- Лінгвіні з томатним соусом готові! При подачі можна прикрасити гілочкою базиліка.