Кращі фаршировані перці

Кращі фаршировані перці

Так фаршировані перці ви ще не готували, ручаємося! При цьому ніякої екзотики, тільки доступні і зрозумілі інгредієнти, які ніколи не підведуть.

Соті з баклажанів і злив

Соті з баклажанів і злив

Ведуча програми «Світ у твоїй тарілці» Юлія Ярославська вважає, що поєднання баклажанів і злив цілком може стати одним з найбільш вражаючих дуетів осені.

Філе козулі з цибулею порей

Філе козулі з цибулею порей

Вишукано, свіжо і делікатно: філе косулі з журавлиним соусом від шеф-кухаря ресторану «Кадриль з омаром» Сергія Ситникова.

Песто зі спаржі

Песто зі спаржі

Цим соусом можна заправити пасту і додати в різотто, намастити на брускетту і подати до відвареної риби.

Курчата тютюну від Ніки Білоцерківської

Курчата тютюну від Ніки Білоцерківської

Це ароматне курча з часником - безперечний фаворит на домашньому столі.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND