Террін з лососем, соусом Бешамель і томатною пастою

Террін з лососем, соусом Бешамель і томатною пастою

Рецепт відмінної закуски з риби, яка хороша і як повсякденна страва, і на святковому столі.

Найкраща риба - це ковбаса. Така свого часу ходила приказка. Тому що на сніданок у багатьох і був той самий бутерброд з ковбасою. Ну, а можна його, той же бутерброд зробити набагато цікавіше і корисніше, і знову ж з рибою. Спробуйте: дуже смачно!


РЕЦЕПТ ТЕРРІНА З ЛОСОСЕМ, СОУСОМ БЕШАМЕЛЬ І ТОМАТНОЮ ПАСТОЮ

ТРЕБА:

250 г філе лосося 40 г томатної пасти 40 г борошна 160 мл молока 20 г вершкового масла 2 невеликих яйця По кілька гілочок петрушки і кропу Мускатний горіх Сіль, перець

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Зелень вимити, обсушити і дрібно порубати.

2. Філе лосося опустити на 5 хвилин в киплячу підсолену воду.

3. Вийняти, обсушити і пюрувати в блендері.

4. Приготувати соус Бешамель.


5. Розтопити вершкове масло, всипати борошно і, завадячи, тримати на вогні 2 хвилини.

6. Влити молоко, перешкоджати до отримання гладкої однорідної маси.

7. Зняти з вогню, остудити, посолити, поперчити і додати тріску молотого мускатного горіха.

8. У миску викласти пюрованого лосося, томатну пасту, соус бешамель, яйця, зелень.

9. Змішати за допомогою зануреного блендера. Якщо треба - досолити.

10. Нагріти духовку до 150 ° С.

11. Поставити в неї глибоку противагу, наполовину заповнену гарячою водою.


12. Терринницю змастити вершковим маслом, викласти лососеву масу на 2/3 об'єму (піднімається в процесі запікання!) і поставити в духовку на противінь з водою на півтори години.

13. Потім терину дати охолонути і прибрати його в холодильник на 12 годин.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND