Неймовірно ніжні перці з відмінним соусом з помідорів, перців і часнику з анчоусами.
Кулінарний критик тижневика «Observer» Найджел Слейтер - це справжнісінький англієць: він обожнює свій сад на задньому дворі лондонського будинку, і коли не пише книги (а їх у нього більше десятка), садить овочі і трави на городі, про що написав 600-сторінкову книгу під назвою «Ніжність».
Представляю вам черговий рецепт Слейтера: смажені перці по-п'ємонтськи з анчоусами. Не вважайте за каламбур, але перці виходять неймовірно ніжними. А ще дуже смачно макати хліб в соус з помідорів, перців і часнику з анчоусами.
РЕЦЕПТ ПЕРЦІВ ПО-П'ЄМОНТСЬКИ З АНЧОУСАМИ ВІД НАЙДЖЕЛА СЛЕЙТЕРА з кулінарного блогу «Вся Сіль»
ТРЕБА:
4 великих болгарських перца8 середнього розміру помідорів3 зубчики часнику 4-5 філе анчоуса, подрібнювача Оливкова олія
ЯК ГОТУВАТИ:
1. Нагріти духовку до 180 ° С.
2. Розрізати перці на половинки, вийняти насіння і розкласти на противінь.
3. Помідори розрізати на 4 частини і покласти в половинки перців.
4. Часник подрібнити і разом з анчоусами розподілити по половинках перців.
5. Посолити і налити в кожну половинку оливкову олію до середини висоти.
6. Запікати в духовці 30-35 хвилин. Остудити. Подавати перці холодними разом з соком і великою кількістю смачного хліба, який треба макати в соус.