Перці по-п'ємонтськи з анчоусами від Найджела Слейтера

Перці по-п'ємонтськи з анчоусами від Найджела Слейтера

Неймовірно ніжні перці з відмінним соусом з помідорів, перців і часнику з анчоусами.

Кулінарний критик тижневика «Observer» Найджел Слейтер - це справжнісінький англієць: він обожнює свій сад на задньому дворі лондонського будинку, і коли не пише книги (а їх у нього більше десятка), садить овочі і трави на городі, про що написав 600-сторінкову книгу під назвою «Ніжність».


Представляю вам черговий рецепт Слейтера: смажені перці по-п'ємонтськи з анчоусами. Не вважайте за каламбур, але перці виходять неймовірно ніжними. А ще дуже смачно макати хліб в соус з помідорів, перців і часнику з анчоусами.

РЕЦЕПТ ПЕРЦІВ ПО-П'ЄМОНТСЬКИ З АНЧОУСАМИ ВІД НАЙДЖЕЛА СЛЕЙТЕРА з кулінарного блогу «Вся Сіль»

ТРЕБА:

4 великих болгарських перца8 середнього розміру помідорів3 зубчики часнику 4-5 філе анчоуса, подрібнювача Оливкова олія

ЯК ГОТУВАТИ:

1. Нагріти духовку до 180 ° С.

2. Розрізати перці на половинки, вийняти насіння і розкласти на противінь.

3. Помідори розрізати на 4 частини і покласти в половинки перців.


4. Часник подрібнити і разом з анчоусами розподілити по половинках перців.

5. Посолити і налити в кожну половинку оливкову олію до середини висоти.

6. Запікати в духовці 30-35 хвилин. Остудити. Подавати перці холодними разом з соком і великою кількістю смачного хліба, який треба макати в соус.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND