Рисова каша на молоці з яблуками, розмарином і чорним перцем

Рисова каша на молоці з яблуками, розмарином і чорним перцем

Проста й оригінальна рисова каша припаде до душі навіть найвибагливішому гурману.

Рецепт приготування

Інгредієнти:

[]


рис

[]

вода

[]

молоко

[]


яблука

[]

цукор

[]

масло вершкове

[]

перець


[]

розмарин

Процес приготування:

  1. Рис ретельно промити.
  2. Налити в каструлю 1-1,5 склянки води, додати в неї промитий рис і варити до закипання.
  3. Після того як вода закипить і рис розбухне, влити в кашу молоко.
  4. На великій тірці натерти одне або два яблука (разом зі шкіркою).
  5. За 5 хвилин до готовності рису додати яблуко, розмарин, мелений перець і довести до кипіння.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND