Овочевий мільфей

Овочевий мільфей

Незвичайна страва для вечірок: мільфей з овочів прикрасить ваш стіл і здивує гостей.

Мільфей - це французький десерт, що складається з декількох шарів тонко розкатаного хрусткого тіста, змащених варенням і збитими вершками. Мільфей роблять також зі свіжими ягодами і фруктами. Молодий кухар Микита Соколовський пропонує незвичайну страву для вечірок: овочевий мільфей. Овочевий мільфей виглядає набагато ефектніше, ніж просто овочі гриль. Гості гідно оцінять закуску! Рецепт з книги «Смачна дружня вечірка».


Рецепт приготування

Інгредієнти:

[]

кабачки

1 шт.

[]

баклажани

1 шт.


[]

помідори

1 шт.

[]

перець болгарський

1 шт.

[]


майонез

50 р

[]

часник

2 зубчики


[]

олія оливкова

[]

спеції

[]


зелень

Як готувати:

  1. Кабачок, баклажан і помідор нарізати тонкими пластинами. Перець очистити від насіння і також нарізати тонкими пластинами. Овочі перемішати, посолити і поперчити.
  2. Обсмажити овочі на оливковій олії до готовності. Часник подрібнити. Перемішати часник і майонез, приправити спеціями. На порційну тарілку викласти готові овочі у вигляді піраміди, післяйно змащуючи соусом.
  3. За бажанням мільфей прикрасити зеленню.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND