Незвичайна страва для вечірок: мільфей з овочів прикрасить ваш стіл і здивує гостей.
Мільфей - це французький десерт, що складається з декількох шарів тонко розкатаного хрусткого тіста, змащених варенням і збитими вершками. Мільфей роблять також зі свіжими ягодами і фруктами. Молодий кухар Микита Соколовський пропонує незвичайну страву для вечірок: овочевий мільфей. Овочевий мільфей виглядає набагато ефектніше, ніж просто овочі гриль. Гості гідно оцінять закуску! Рецепт з книги «Смачна дружня вечірка».
Рецепт приготування
Інгредієнти:
[]
кабачки
1 шт.
[]
баклажани
1 шт.
[]
помідори
1 шт.
[]
перець болгарський
1 шт.
[]
майонез
50 р
[]
часник
2 зубчики
[]
олія оливкова
[]
спеції
[]
зелень
Як готувати:
- Кабачок, баклажан і помідор нарізати тонкими пластинами. Перець очистити від насіння і також нарізати тонкими пластинами. Овочі перемішати, посолити і поперчити.
- Обсмажити овочі на оливковій олії до готовності. Часник подрібнити. Перемішати часник і майонез, приправити спеціями. На порційну тарілку викласти готові овочі у вигляді піраміди, післяйно змащуючи соусом.
- За бажанням мільфей прикрасити зеленню.