Напевно від щастя не приховую посмішку! Сьогодні готувала смачну рибку! Хочу поділитися рецептом друзі! Відмінна рибка! Задоволена сім'я! Запіканка дуже соковитою, ніжною виходить! Буде смачно неминуче, навряд чи що залишиться! Рибка стане золотою, з ароматною капустою..! Соус просто неземною..! Він молочний, дуже смачний! А ще в ній хороші, наші диво сухарі..! І звичайно в довершення, всіх собою прикриє сир! Ми отримаємо насолоду, буде славний рибний бенкет! Просто диво запіканка! І гарантії будь-які! Чекає вас рибна приманка..! На здоров'я дорогі!
Інгредієнти для «Запіканка» Рибна приманка «»:
- Філе рибне (850г-1кг будь-якого філе риби) - 900 г
- Капуста цвітна (можна будь-яку, (у мене заморозка)) - 400 г
- Броколі ((хто не любить, можна замінити кольоровою капустою, всього має бути будь-якої капусти 800г)) - 400 г
- Сир голландський (150-200р будь-який твердий) - 150 г
- Хліб (для сухариків, кількість до смаку) - 100 г
- Молоко (250-300мл для соусу) - 250 мл
- Масло вершкове (1 -1,5 ст.л для соусу) - 30 г
- Борошно пшеничне/Борошно (1ст.л з гіркою для соусу, і підготуйте ще для панування риби) - 1 ст. л.
- Спеції (сіль, перець за смаком) - 1 ч. л.
- Олія рослинна (для смаження риби) - 1 ст. л.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Запіканка» Рибна приманка «»:
Продукти
Капусту відварити в течении1-2минут (якщо свіжа, трохи довше), воду посолити.
Посмажити сухарики
Рибу розрізати на середні шматочки, посолити, поперчити, обваляти в борошні і швидко обсмажити на сковороді з двох сторін
Підготувати соус: вершкове масло розтопити, всинати борошно, перемішати, тонкою струменею влити молоко, трохи солі, і трохи протомити, постійно заважаючи до легкого загустіння (за принципом бешамель) Він повинен бути не дуже густим, і не дуже рідким..
Форму змастити трохи маслом, викласти нижній шар з риби, (перевірити на спеції) зверху на неї розподілити капусту (капусту можна залишити крупнішою, а можна ще на середні суцвіття розібрати)
Далі, на капусту розподіляємо рівномірно соус, на соус викладаємо сухарики.
Всі посипаємо сиром (у мене дрібна терка) розігріваємо духовку 180 градусів, і ставимо запіканку хвилин на 35-40 (дивитися по готовності, не пересушити)
Дати трохи охолонути і витягти з форми
Можна пробувати
Приємного апетиту!
Приємний
апетит!