Запечені карамельні мюслі

Запечені карамельні мюслі

Запечені мюслі, смачно і корисно. Дуже люблю такі в магазині брати, але останнім часом вони стали досить дорогі. І ще в магазинних є недолік-туди додають пальмову олію, а вона не дуже то корисна. З цього вирішила спробувати зробити домашні. Вийшло дуже смачно. Хрусткі, солодощі робиш вже за своїм смаком, добавки теж лягаєш які сам хочеш.

Інгредієнти для «Запечені карамельні мюслі»:

  • Пластівці вівсяни - 500 г
  • Цукор - 150 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Вода - 200 мл

Час приготування: 15 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2741.5 ккал

белкі65.3
р

жири72.3
р

вуглеводи478.6
р

Порції

     

ккал
548.3 ккал


белкі13.1
р

жири14.5
р

вуглеводи95.7
р

100 г страви

     

ккал
304.6 ккал

белкі7.3
р

жири8
г

вуглеводи53.2
г


 

Рецепт «Запечені карамельні мюслі»:

Все дуже просто.
1) в пластикову чашку висипаємо цукрові
) Заливаємо водой
3) ставимо в мікрохвильовку на пару хвилин. Щоб вода нагрілася і цукор можна було легко розчинити. Або відразу заливайте гарячої водой4
) додаємо у воду масло і розмішуємо. воно повинно розтанути 5
) засипаємо в отриманий сироп вівсяні пластівці і перемішуємо гарненько.
Залишаємо на 30 хв щоб вони розбухли. Потім викладаємо на противагу змащений маслом і ставимо в духовку на слабкий вогонь. Періодично завадимо. Ступінь «обжарюваності» вибираєте самі. Можна в готові мюслі додавати горіхи, насіння, родзинки та інші сухофрукти. Так само можна відразу в масу додати розтертий банан або яблуко і вийдуть мюслі зі смаком банана (яблука) .
Приятного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND