Тушковані свинячі ребра з картоплею

Тушковані свинячі ребра з картоплею

Ну дуже смачно! Чоловік без розуму від такої страви!

Інгредієнти для «Тушковані свинячі ребра з картоплею»:

  • Зелень
  • Лист лавровий - 2-3 шт
  • Перець чорний (мелений за смаком)
  • Сіль (за смаком)
  • Олія рослинна - 4 ст. л.
  • Часник - 2-3 зуб.
  • Ребра свинячі - 1 кг
  • Картопля - 1-1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Томатна паста - 1,5 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4743.7 ккал

белкі181.4
р

жири345.1
р

вуглеводи240.7
р

100 г страви

     

ккал
196.8 ккал

белкі7.5
р

жири14.3
р

вуглеводи10
г

Рецепт «Тушковані свинячі ребра з картоплею»:

Ребришки обсмажити з двох боків на розігрітій сковороді з маслом до золотистої скоринки. Перекласти ребрышки в казан.

У цій же сковороді на використаній олії обсмажити одну цибулину, порізану кубиками, додати моркву, терту на великій терці, обсмажити, додати томатну пасту, ще трохи обсмажити.

Картоплю очистити, нарізати великими шматочками і додати до м'яса. Додати обсмажену цибулю з морквою, другу цибулину (не обсмажену), порізану теж кубиками, залити водою, щоб вода тільки покривала картоплю з ребришками, і гасити ребришки з картоплею близько 40 -50 хвилин на невеликому вогні.

Хвилин за 10 до готовності додати тиснутий часник, сіль (я відразу не солю ні м'ясо, ні картоплю, щоб вони швидше стали м'якими), чорний мелений перець, акуратно перемішати, а за 5 хвилин до готовності додати лавровий лист.

При подачі посипати свинячі ребришки з картоплею дрібно нарізаною зеленню. Приємного апетиту!