Рецепт був відомий з 2000 року. Такий салатик подобається всім без винятку досі! Рецепт легкий, обов'язково спробуйте приготувати!
Опис приготування:
1. Курячу грудку потрібно зварити, остудити, очистити від шкіри і костей.
2. Готове філе ріжем кубиками або подрібнюємо за допомогою блендера.
3. Цибулю потрібно очистити і порізати кубиками. Зелень вимийте, подрібніє.4
. На страву круглої форми викладіть сегментами (трикутниками) підготовлені інгредієнти: курячу грудку, червону цибулю, зелень, моркву корейську, чіпси, червону квасолю. У центр страви покладіть майонез.
Готово. Приємного апетиту!
Призначення: На святковий стіл/НедорогоОсновний
інгредієнт:Овочі/Птиця/Курка/Бобові/Квасоля/Цибуля/Морква/Курячі грудки/ЗеленьБлюдо
: Салати
Інгредієнти:
- Грудка куряча - 400 Грам
- Чіпси - 150 Грам
- Морква корейська - 300 Грам
- Квасоля - 1. Стакан
- Цибуля - 1 До смаку
- Зелень - 150 Грам
- Майонез - 150 Грам
Кількість порцій: 5-7
