Смачний томатний соус або просто підливка, яка незважаючи на легкість, прикрасить будь-яку страву! Можна додати до м'яса, макаронів або котлетів. Так само незамінна річ для посту, допоможе урізноманітнити смак вже знайомих страв.
Інгредієнти для «Томатний соус або просто підливка»:
- Морква - 1
- Цибуля біла - 1
- Томатна паста - 4 ст. л.
- Часник - 3 зуб.
- Вода - 400 мл
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі10.2 |
жири1.9 |
вуглеводи37.6 |
Порції |
|||
ккал |
белки |
жири0.3 |
вуглеводи6.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.3 |
вуглеводи6.6 |
Рецепт «Томатний соус або просто підливка»:
Для приготування підливки нам буде потрібно:
2-3
зубчики часнику; -
4 ст. л. томатної пасти;
- 400 мл води.
На сковороді обсмажуємо цибулю з морквиною. У воді розводимо томатну пасту, додаємо спеції. Виливаємо це в обсмажену цибулю і морквину. Тиснемо часник і залишаємо викіпати на повільному вогні до загустіння хвилин на 10-15. Подливка готова!