Томатний соус або просто підливка

Томатний соус або просто підливка

Смачний томатний соус або просто підливка, яка незважаючи на легкість, прикрасить будь-яку страву! Можна додати до м'яса, макаронів або котлетів. Так само незамінна річ для посту, допоможе урізноманітнити смак вже знайомих страв.

Інгредієнти для «Томатний соус або просто підливка»:

  • Морква - 1
  • Цибуля біла - 1
  • Томатна паста - 4 ст. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Вода - 400 мл

Час приготування: 10 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
192.1 ккал

белкі10.2
р

жири1.9
р

вуглеводи37.6
р

Порції

     

ккал
32 ккал


белки
1.7 р

жири0.3
р

вуглеводи6.3
г

100 г страви

     

ккал
33.7 ккал

белки
1.8 р

жири0.3
р

вуглеводи6.6
р


 

Рецепт «Томатний соус або просто підливка»:

Для приготування підливки нам буде потрібно:
2-3

зубчики часнику; -
4 ст. л. томатної пасти;
- 400 мл води.
На сковороді обсмажуємо цибулю з морквиною. У воді розводимо томатну пасту, додаємо спеції. Виливаємо це в обсмажену цибулю і морквину. Тиснемо часник і залишаємо викіпати на повільному вогні до загустіння хвилин на 10-15. Подливка готова!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND