Потрібно було швидко приготувати вечерю... Подруга подарувала пляшечку гранатового соусу... вирішила поекспериментувати... Потрібно було готувати більше) М'ясо вийшло дуже ніжне і смачне.
Інгредієнти для «Свинина в гранатовому соусі»:
- Свинина - 350 г
- Соус (гранатовий) - 2 ч. л.
- Соєвий соус (ТМ Кіккоман) - 2 ст. л.
- Перець чорний (у мене суміш 4 перці)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі57.4 |
жири76 |
вуглеводи4.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі14.7 |
жири19.5 |
вуглеводи1.1 |
Рецепт «Свинина в гранатовому соусі»:
Змішуємо гранатовий і соєвий соуси, додаємо перець мелений
Свинину промиваємо, нарізаємо на шматочки (можна зробити стейки)
Маринуємо в соусі 20 хвилин (якщо зробити з вечора, замаринується краще - смачніше буде)
Обсмажуємо на сильному до рум'яної скоринки з 2х сторін. Головне не пересушити.
Готувала на керамічній сковорідці без масла. Подавала з картоплею запеченою без олії на чавунній сковороді.