Свинина в гранатовому соусі

Свинина в гранатовому соусі

Потрібно було швидко приготувати вечерю... Подруга подарувала пляшечку гранатового соусу... вирішила поекспериментувати... Потрібно було готувати більше) М'ясо вийшло дуже ніжне і смачне.

Інгредієнти для «Свинина в гранатовому соусі»:

  • Свинина - 350 г
  • Соус (гранатовий) - 2 ч. л.
  • Соєвий соус (ТМ Кіккоман) - 2 ст. л.
  • Перець чорний (у мене суміш 4 перці)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
922.7 ккал

белкі57.4
р

жири76
г

вуглеводи4.4
р

100 г страви

     

ккал
236.6 ккал

белкі14.7
р

жири19.5
р

вуглеводи1.1
г

 

Рецепт «Свинина в гранатовому соусі»:

Змішуємо гранатовий і соєвий соуси, додаємо перець мелений

Свинину промиваємо, нарізаємо на шматочки (можна зробити стейки)
Маринуємо в соусі 20 хвилин (якщо зробити з вечора, замаринується краще - смачніше буде)

Обсмажуємо на сильному до рум'яної скоринки з 2х сторін. Головне не пересушити.
Готувала на керамічній сковорідці без масла. Подавала з картоплею запеченою без олії на чавунній сковороді.