Сьомга на грилі з розмарином

Сьомга на грилі з розмарином

Ніжна сімужка на грилі з розмарином і гострим соусом чили.

Інгредієнти для «Сьомга на грилі з розмарином»:

  • Семга - 4 шт
  • Розмарін - 1 шт
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 1 ч. л.
  • Соус (чилі з лаймом Блакитний дракон)

Час приготування: 25 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
52573.1 ккал

белкі4992.3
р

жири3624.6
р

вуглеводи2.1
г

Порції

     

ккал
13143.3 ккал


белкі1248.1
р

жири906.2
р

вуглеводи0.5
г

100 г страви

     

ккал
218.9 ккал

белки
20.8 р

жири15.1
г

вуглеводи0
г


 

Рецепт «Сьомга на грилі з розмарином»:

Візьмемо свіжу сімужку, почистимо від лусочок, промиємо холодною водою. Поріжемо на порційні шматочки. Посолимо, поперчемо, посиплемо свіжим розмарином.

Поставимо під гриль у духовку хвилин на 15-20.

З сімушкою дуже добре буде поєднуватися соус чилі з лаймом. Просто пальчики оближете)
Бон апетит!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND