Ніжна сімужка на грилі з розмарином і гострим соусом чили.
Інгредієнти для «Сьомга на грилі з розмарином»:
- Семга - 4 шт
- Розмарін - 1 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний - 1 ч. л.
- Соус (чилі з лаймом Блакитний дракон)
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Сьомга на грилі з розмарином»:
Візьмемо свіжу сімужку, почистимо від лусочок, промиємо холодною водою. Поріжемо на порційні шматочки. Посолимо, поперчемо, посиплемо свіжим розмарином.
Поставимо під гриль у духовку хвилин на 15-20.
З сімушкою дуже добре буде поєднуватися соус чилі з лаймом. Просто пальчики оближете)
Бон апетит!