Смажена оленина

Смажена оленина

У цьому рецепті немає нічого екстраординарного. Але... ось коли я зіткнулася з проблемою приготування цього м'яса без всяких «вивертів», якими переповнений інтернет, то нічого не знайшла. А хотілося спробувати справжній смак цього незвичайного для нашого регіону м'яса. Приготувала - дуже смачно і дуже швидко!

Інгредієнти для «Смажена оленина»:

  • Оленіна - 0.5 кг
  • Олія рослинна - 4 год.
  • Сіль
  • Суміш перців

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
949.8 ккал

белкі97.5
р

жири62.5
р

вуглеводи0
г

Порції

     

ккал
474.9 ккал


белк48.8
р

жири31.3
р

вуглеводи0
г

100 г страви

     

ккал
182.7 ккал

белки
18.8 р

жири12
г

вуглеводи0
г


 

Рецепт «Смажена оленина»:

Найважливіше - це правильно нарізати м'ясо, тоді вийде абсолютно ВСЕ!!!
Ріжемо м'ясо ПОПЕРЕК волокон. Нехай шматочки у нас виходять різними - не біда, всі просмажаться!
Складаємо в тарілку, солимо, перчим, не треба ніяких інших спецій - «вб'єте» смак оленини - додаємо рослинну олію.
Залишаємо маринуватися. Ця кількість у мене маринувалося 20 хвилин.

Розігріваємо сковороду, сильно!!! Масло не наливаємо, воно є в маринаді. Швиденько починаємо викладати м'ясо на сковорідку.

Воно дуже швидко починає «схоплюватися», змінюючи свій колір.

Як тільки всі шматочки з рожевих перетворилися на коричневі - перевертаємо.
Ще трохи терпіння, буквально 2-3 хвилини, і буде готово!!!


Ніяких гарнірів, тільки м'ясо і зелень.
Вкуууусно!!!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND