Швидке насіння в СВЧ

Швидке насіння в СВЧ

Соковита рибка з помідорами і яблуками. Вдале поєднання продуктів. Яблука і помідори дають абсолютно чудовий смак рибці, а самі, в свою чергу, просочуються її соком. Так смачно, що можна навіть не солити. Час приготування ЗАМОРОЖЕНОГО стейка 15 хвилин.

Інгредієнти для «Швидке сьомга в СВЧ»:

  • Семга (великий ЗАМОРОЖЕНИЙ стейк) - 1 шт
  • Яблуко (невелике) - 2 шт
  • Помідор (середнього розміру) - 2 шт

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
13338.4 ккал

белкі1250.7
р

жиры
907.8 р

вуглеводи41.5
р

Порції

     

ккал
6669.2 ккал

белкі625.4
р

жири453.9
р

вуглеводи20.8
р

100 г страви

     

ккал
203.3 ккал

белкі19.1
р

жири13.8
р

вуглеводи0.6
р

 

Рецепт «Швидке насіння в СВЧ»:

Яблука і помідори вимити. Яблука очистити від серцевинки. Нарізати і помідори, і яблука на 8 частин.

Промити ЗАМОРОЖЕНИЙ стейк сьомги і укласти в форму для СВЧ.

На рибку викласти помідори і яблука.

Накрити кришкою і готувати в СВЧ на максимальній потужності 15 хвилин. У мене це 1000 Вт, але я готувала в СВЧ з максимальною потужністю 800 Вт теж 15 хвилин, і рибка виходила теж смачною
! Це дуже важливо! Я багато років готувала в 2-х літровій каструлі, а недавно, раптом, взяла і приготувала в літровій... В результаті, пиба вийшла невдалою... Для мене це було відкриттям



! Рибка готова! Швидко, легко і дуже смачно! Приємного апетиту!