Соковита рибка з помідорами і яблуками. Вдале поєднання продуктів. Яблука і помідори дають абсолютно чудовий смак рибці, а самі, в свою чергу, просочуються її соком. Так смачно, що можна навіть не солити. Час приготування ЗАМОРОЖЕНОГО стейка 15 хвилин.
Інгредієнти для «Швидке сьомга в СВЧ»:
- Семга (великий ЗАМОРОЖЕНИЙ стейк) - 1 шт
- Яблуко (невелике) - 2 шт
- Помідор (середнього розміру) - 2 шт
Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Швидке насіння в СВЧ»:
Яблука і помідори вимити. Яблука очистити від серцевинки. Нарізати і помідори, і яблука на 8 частин.
Промити ЗАМОРОЖЕНИЙ стейк сьомги і укласти в форму для СВЧ.
На рибку викласти помідори і яблука.
Накрити кришкою і готувати в СВЧ на максимальній потужності 15 хвилин. У мене це 1000 Вт, але я готувала в СВЧ з максимальною потужністю 800 Вт теж 15 хвилин, і рибка виходила теж смачною
! Це дуже важливо! Я багато років готувала в 2-х літровій каструлі, а недавно, раптом, взяла і приготувала в літровій... В результаті, пиба вийшла невдалою... Для мене це було відкриттям
! Рибка готова! Швидко, легко і дуже смачно! Приємного апетиту!