Шашлички з кальмарів

Шашлички з кальмарів

Шашлички з кальмарів у соусі терияки порадують усіх любителів японської кухні та морепродуктів. Крім того страву готувати дуже просто і швидко. Прекрасна страва для пікніка.

Інгредієнти для «Шашлички з кальмарів»:

  • Кальмар - 200 г
  • Соус-маринад (терияки kikkoman) - 3 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
247.5 ккал

белкі39.3
р

жири4.4
р

вуглеводи10
г

Порції

     

ккал
123.8 ккал


белкі19.7
р

жири2.2
р

вуглеводи5
г

100 г страви

     

ккал
99 ккал

белкі15.7
р

жири1.8
р

вуглеводи4
г


 

Рецепт «Шашлички з кальмарів»:

Кальмари почистити від плівок, нарізати смужками. Залити соусом-маринадом терияки kikkoman, залишити маринуватися на 60 хвилин.

Насадити кальмарів на дерев'яні шпажки. Краще шпажки попередньо витримати у воді, щоб вони не горіли. Виходить 6 шпажок.

Я випікала в духовці під грилем при температурі 200 градусів по 2 хвилини з двох сторін. Перевернувши, змастити соусом терияки kikkoman (свіжий, з пляшки).

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND