Рецепт приготування салату з селера і соусу з волоських горіхів, часнику, рослинної олії та панувальних сухарів. Салат із селера з горіховим соусом є стравою корейської кухні.
Опис приготування:
Салат готується за кілька хвилин.
Приготування:
Щоб приготувати соус, подрібнити часник і волоські горіхи в блендері або кухонному комбайні до отримання маслянистої однорідної консистенції. Додати панувальні сухарі, оцет, сіль до смаку та олію. Добре перемішати. Подрібнений селер викласти в салатник і залити приготованим соусом. При бажанні прикрасити салат половинками волоських горіхів. Відразу ж подавати.
Призначення: На обід/На вечерю/НедорогоОсновний
інгредієнт:Овочі/Сельдерей/Стебель селер Блюдо
:Сал
Географія кухні:Корейська/Азіат
Дієта: Вегетаріанське харчування
Інгредієнти:
- Стебель селери - 200 Грам
- Грецьких горіхів - 1 Стакан
- Часник - 5 Зубчиків
- Оцуса - 2 Ст. ложки
- Панувальних сухарів - 1 Ст. ложка
- Рослинної олії - 2 Ст. ложки
- Сіль - До смаку
Кількість порцій: 1
