Салат з селери з горіховим соусом

Салат з селери з горіховим соусом

Рецепт приготування салату з селера і соусу з волоських горіхів, часнику, рослинної олії та панувальних сухарів. Салат із селера з горіховим соусом є стравою корейської кухні.

Опис приготування:

Салат готується за кілька хвилин.

Приготування:
Щоб приготувати соус, подрібнити часник і волоські горіхи в блендері або кухонному комбайні до отримання маслянистої однорідної консистенції. Додати панувальні сухарі, оцет, сіль до смаку та олію. Добре перемішати. Подрібнений селер викласти в салатник і залити приготованим соусом. При бажанні прикрасити салат половинками волоських горіхів. Відразу ж подавати.


Призначення: На обід/На вечерю/НедорогоОсновний
інгредієнт:Овочі/Сельдерей/Стебель селер Блюдо
:Сал
Географія кухні:Корейська/Азіат
  Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:

  • Стебель селери - 200 Грам
  • Грецьких горіхів - 1 Стакан
  • Часник - 5 Зубчиків
  • Оцуса - 2 Ст. ложки
  • Панувальних сухарів - 1 Ст. ложка
  • Рослинної олії - 2 Ст. ложки
  • Сіль - До смаку


Кількість порцій: 1