Дуже простий у приготуванні і невигадливий за інгредієнтами салатик для різноманітності сімейного меню!
Інгредієнти для «Салат з рисом і яйцями»:
- Ріс - 150 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Кукурудза (240 г вага кукурудзи) - 1 бан.
- Цибуля зелена (тільки зелена частина) - 1 пуч.
- Сир ковбасний - 100 г
- Сіль - до смаку
- Перець чорний - за смаком
- Сметана - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- УКРОП - 5 веточ.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі102.6 |
жири116.8 |
вуглеводи257.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.3 |
жири11.7 |
вуглеводи25.7 |
Рецепт «Салат з рисом і яйцями»:
Рис відварити до готовності. Зварити і очистити яйця.
Нарізати зелену цибулю.
Невеликими кубиками нарізати яйця.
Натерти крупно ковбасний сир.
Для заправки салату в окремій мисочці змішати сметану/майонез/кріп.
Викладаємо салат шарами:
1. рис, змастити заправкою.
2. яйця, приправити сіллю і чорним перцем до смаку, змастити шар заправкою.
3. зелена цибуля.
4. кукурудза (рідина з банки попередньо злити), змастити заправкою.
5. завершальний шар - натертий ковбасний сир.
Всім приємного апетиту!