Салат з пекінської капусти з яблуком

Салат з пекінської капусти з яблуком

Пекінська капуста дуже легка в приготуванні і прекрасно поєднується з іншими овочами і навіть фруктами. До того ж вона смачна і багата на вітаміни. Тому сьогодні будемо готувати салат з неї і з інших овочів, що знаходиться у вас в холодильнику. Для ніжності і соковитості додамо яблуко.

Інгредієнти для «Салат з пекінської капусти з яблуком»:

  • Капуста китайська - 1/2 вилок
  • Морква - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Шпинат - 1/2 пуч.
  • Цибуля зелена - 1/2 пуч.
  • Укроп - 1/2 пуч.
  • Олія соняшникова (для заправки) - 2 ст. л.
  • Сік лимонний (для заправки) - 2 ст. л.
  • Соєвий соус (для заправки) - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
562.8 ккал

белки
14.8 р

жири31.2
р

вуглеводи47.9
р

Порції

     

ккал
112.6 ккал

белкі3
г

жири6.2
р

вуглеводи9.6
р

100 г страви

     

ккал
44 ккал

белкі1.2
р

жири2.4
р

вуглеводи3.7
р

Рецепт «Салат з пекінської капусти з яблуком»:

Пекінську капусту шинкуємо.

Трьом морква на середній терці.

Додаємо втрате на великій терці яблуко.

Ріжемо зелену цибулю та кріп.
Шпинат рвемо руками на невеликі шматочки.
Можна додати петрушку.

Готуємо заправку з «Олейни», соєвого соусу і соку лимона.
Перемішуємо, пробуємо на сіль. Можна додати чорний мелений перець.

Салат готовий - легкий, терміновий, багатий вітамінами.
Приємного апетиту!