Вишня - це не тільки начинка для пирогів. Спробуйте приготувати смачний салат з курки, вишні, волоських горіхів і соусом з сметани і козячого сиру.
Опис приготування:
У невеликій мисці збити сметану, сир з козячого молока, зелений цибуля, оцет і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем. Відкласти соус убік.
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити курку сіллю і перцем. Обсмажувати курку в кілька партій, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Тонко нарізати готову курку ломтиками.
Розділити салат на чотири порції, викласти зверху ломтики курки, вишню і волоські горіхи. Подавати салат з приготованим соусом з козячого сиру і сметани.
Призначення: На обід/На вечерю/На святковий столОсновний
інгредієнт:Птах/Кур
Блюдо: Салати
Інгредієнти:
- Козячого сиру - 60 Грам
- Свіжого лука - 2 Ст. ложки
- Білого винного оцту - 2 Чайних ложки
- Сіль і мелений перець - - До смаку
- Рослинної олії - 2 Ст. ложки
- Курячих котлет - 450 Грам
- Головка салату Бостон - 1 Штука
- Вишні без кісточок - 2 Стакана (розрізаної на половинки)
Кількість порцій: 4
