Салат «Прекрасний смак» або кабачкове лечо

Салат «Прекрасний смак» або кабачкове лечо

Хочу поділити рецептом смачного салату на зиму. За смаком він дуже нагадує лечо, тільки головним інгредієнтом в ньому виступає не болгарський перець, а кабачок.

Інгредієнти для «Салат» Прекрасний смак «або кабачкове лечо»:

  • Кабачок - 2 кг
  • Морква - 500 г
  • Помідор - 500 г
  • Перець болгарський - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 500 г
  • Олія рослинна - 300 мл
  • Томатна паста - 200 г
  • Цукор - 200 г
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Перець чорний (1/2 ч. л.)
  • Перець червоний пекучий (1/3 ч.л.)
  • Оцтова есенція - 2 ч. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4218.7 ккал

белкі46.2
р

жири250.3
р

вуглеводи419.1
г

100 г страви

     

ккал
89.4 ккал

белкі1
г

жири5.3
р

вуглеводи8.9
р

 

Рецепт «Салат» Прекрасний смак «або кабачкове лечо»:

1. Кабачки нарізаємо дрібним кубиком (у перезрілих кабачків потрібно видалити жорстку шкірку і насіння), цибулю і болгарський перець - напівкільцями, помідори - невеликими шматочками, моркву натираємо на великій терці. Всі овочі відправляємо в каструлю, вливаємо олію і ставимо гаситися на плиту на 20 хвилин на середньому режимі (періодично перешкоджаючи) .
2. Далі всипаємо цукор, сіль, чорний і червоний перець, додаємо томатну пасту. Перешиваем и продолжаем тушить ещё 20 минут, слегка убавив огонь.
3. Перед тим, як зняти каструлю з плити вливаємо 1 десерт. ложку (2 ч. л.) оцтової 70% -вої есенції. Добре перемішуєм.4
. Гарячий салат розкладаємо по простерилізованих банках і закручуємо стерильними кришками.
Докладний покроковий рецепт з усіма нюансами дивіться в моєму короткому відео
!