Смачний, гострий салат для любителів азіатських мотивів!
Інгредієнти для «Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами»:
- Дайкон - 150 г
- Морква - 150 г
- Креветки - 30 г
- Мідії - 30 г
- Цукор коричневий - 1/2 год.
- Олія рослинна - 40 мл
- Часник - 1 зуб.
- Уксус (9%, їдальня) - 2 ч. л.
- Перець червоний пекучий (на кінчику ножа)
- Імбир (свіжий натертий) - 1/3 ч.
- Сіль (за смаком)
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі14.3 |
жири31.6 |
вуглеводи34.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі3.1 |
жири6.9 |
вуглеводи7.5 |
Рецепт «Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами»:
Морква і дайкон натріть на «корейській» тьорці, додайте до них натертий часник, імбир, оцет і пам'ятайте руками, добре перемішайте
Нагріть олію до появи легкого димка, салат посипте червоним перцем, влийте розпечену олію і перемішайте, остудіть повністю в холодильнику
Креветки і мідії нагрівайте на сковороді з цукром і соусом Терияки Кіккоман близько 2-3 хвилин, поки вони не покриються карамеллю, остудіть повністю
Викладіть салат на страву, зверху розкладіть морепродукти. Можна перемішати їх з салатом. Посипайте насінням гірчиці