Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами

Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами

Смачний, гострий салат для любителів азіатських мотивів!

Інгредієнти для «Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами»:

  • Дайкон - 150 г
  • Морква - 150 г
  • Креветки - 30 г
  • Мідії - 30 г
  • Цукор коричневий - 1/2 год.
  • Олія рослинна - 40 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Уксус (9%, їдальня) - 2 ч. л.
  • Перець червоний пекучий (на кінчику ножа)
  • Імбир (свіжий натертий) - 1/3 ч.
  • Сіль (за смаком)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
472.8 ккал

белкі14.3
р

жири31.6
р

вуглеводи34.5
р

100 г страви

     

ккал
102.8 ккал

белкі3.1
г

жири6.9
р

вуглеводи7.5
г

 

Рецепт «Салат по-корейськи з дайконом і морепродуктами»:

Морква і дайкон натріть на «корейській» тьорці, додайте до них натертий часник, імбир, оцет і пам'ятайте руками, добре перемішайте

Нагріть олію до появи легкого димка, салат посипте червоним перцем, влийте розпечену олію і перемішайте, остудіть повністю в холодильнику

Креветки і мідії нагрівайте на сковороді з цукром і соусом Терияки Кіккоман близько 2-3 хвилин, поки вони не покриються карамеллю, остудіть повністю

Викладіть салат на страву, зверху розкладіть морепродукти. Можна перемішати їх з салатом. Посипайте насінням гірчиці