Салат «Інь-Ян» з маслинами

Салат «Інь-Ян» з маслинами

Порилася в рецептах і такого не знайшла, був схожий, але з крабовими паличками. Салатик не поганий, часто робимо, всім подобається. Відразу перепрошую за те, що немає покрокових фото, тільки кінцеве.

Інгредієнти для «Салат» Інь-Ян «з маслинами»:

  • Філе куряче (відварене) - 300 г
  • Яйце куряче (відварені) - 3 шт
  • Сир твердий - 200 г
  • Огірок (свіжий) - 2 шт
  • Масліни (без кісточки) - 1 бан.
  • Майонез

Час приготування: 30 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1137.3 ккал

белкі137.1
р

жири45.8
р

вуглеводи22.4
р

Порції

     

ккал
227.5 ккал


белкі27.4
р

жири9.2
р

вуглеводи4.5
г

100 г страви

     

ккал
108.3 ккал

белкі13.1
р

жири4.4
р

вуглеводи2.1
г


 

Рецепт «Салат» Інь-Ян «з маслинами»:

Всі інгредієнти складаються шарами, кожен шар промазується майонезом.

1 шар (нижній) - дрібно нарізане відварене куряче філе.2

шар - дрібно нарізані огірци.3

шар - жовтки, після жовтків майонез не надо.

4 шар - сир потерти на терке.

5 шар - це прикраса салату, розділіть салат зубочисткою на 2 половинки хвилеподібною лінією, щоб нагадувало знак інь-ян.Дрібно

нарізати білки і масліни, масліни, яйлини, щоб нагадувати знак інь-янь. І не забудьте залишити 2 гуртки в протилежних кутах, їх також викласти яйцями і маслинами.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND