Салат «Гранатовий розсип»

Салат «Гранатовий розсип»

У салату «Гранатовий розсип» три плюси: він смачний, простий у приготуванні, а ще й красивий. Терпка солодкість граната додає оригінальність звичному поєднанню інгредієнтів м'ясного салату з овочами. Салат покладений шарами і всі запропоновані продукти прекрасно поєднуються між собою.

Інгредієнти для «Салат» Гранатова розсип «»:

  • Свинина - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Буряк - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сіль - 0.3 ч. л.
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Картопля - 1 шт
  • Гранат - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1379.2 ккал

белки
41.9 р

жири93.7
р

вуглеводи100.7
р

Порції

     

ккал
229.9 ккал

белкі7
г

жири15.6
р

вуглеводи16.8
р

100 г страви

     

ккал
137.9 ккал

белкі4.2
р

жири9.4
р

вуглеводи10.1
г

 

Рецепт «Салат» Гранатовий розсип «»:

Підготувати інгредієнти для салату: м'ясо порізати соломкою, буряк і моркву нашинкувати, цибулю дрібно порізати, перелічені інгредієнти посмажити окремо на рослинній олії до готовності. Картоплю відварити, дрібно порізати. Зерна гранату очистити. Майонез перекласти в целофановий пакет, відрізати один куточок для зручності нанесення на шари салату.

Збираємо салат: в салатник викласти перший шар - картоплю, посолити, нанести майонез.

Другий шар - цибуля, майонез не додавати.

Наступний шар - м'ясо. Посолити, поперчити, майонез не додавати.

На м'ясо покласти буряк з морквою, посолити, нанести майонез.

Завершити оформлення салату - розкласти зірка граната. Приємного апетиту!