У салату «Гранатовий розсип» три плюси: він смачний, простий у приготуванні, а ще й красивий. Терпка солодкість граната додає оригінальність звичному поєднанню інгредієнтів м'ясного салату з овочами. Салат покладений шарами і всі запропоновані продукти прекрасно поєднуються між собою.
Інгредієнти для «Салат» Гранатова розсип «»:
- Свинина - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Буряк - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль - 0.3 ч. л.
- Перець чорний - 0.5 ч. л.
- Олія рослинна - 2 ст. л.
- Картопля - 1 шт
- Гранат - 1 шт
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири93.7 |
вуглеводи100.7 |
Порції |
|||
ккал |
белкі7 |
жири15.6 |
вуглеводи16.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі4.2 |
жири9.4 |
вуглеводи10.1 |
Рецепт «Салат» Гранатовий розсип «»:
Підготувати інгредієнти для салату: м'ясо порізати соломкою, буряк і моркву нашинкувати, цибулю дрібно порізати, перелічені інгредієнти посмажити окремо на рослинній олії до готовності. Картоплю відварити, дрібно порізати. Зерна гранату очистити. Майонез перекласти в целофановий пакет, відрізати один куточок для зручності нанесення на шари салату.
Збираємо салат: в салатник викласти перший шар - картоплю, посолити, нанести майонез.
Другий шар - цибуля, майонез не додавати.
Наступний шар - м'ясо. Посолити, поперчити, майонез не додавати.
На м'ясо покласти буряк з морквою, посолити, нанести майонез.
Завершити оформлення салату - розкласти зірка граната. Приємного апетиту!