Найбільш чарівна ведуча телеканалу «Домашній» Лара Кацова побувала в гостях у Костянтина Івлєва і Юрія Рожкова.
Коли харизматичні шеф-кухарі з двох популярних програм збираються разом, вони обов'язково приготують щось феєричне. Мадам Лара з «Домашньої кухні» підтримала ідею свого нового знайомого з шоу «Запитайте кухаря» Юрія Рожкова - ось так і народився розкішний російський суп з телячими нирками і солоними огірками.
Якщо ви витоскувалися за простими і зрозумілими смаками, то цей класичний розсольник повинен бути включений у ваше меню негайно!
РЕЦЕПТ КЛАСИЧНОГО РОЗСОЛЬНИКА
Треба:250 г солоних огіркових 300 г телячих почек200 г перловки1 морквяної цибулини 3 картоплини 50 г вершкового масларастивного маслосолю, перець - по вкусусметану - для подачі
Як готувати:
1. Спассерувати цибулю і моркву на суміші вершкового і рослинного масел, процедити через сито.
2. Солоні огірки очистити, нарізати соломкою, залити водою і теж спассерувати.
3. Нарізати шматочками телячі нирки, обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел, додати цибулю і моркву, залити водою, потім додати картоплю, нарізану соломкою, і замочену перловку.
4. Накрити кришкою і варити до готовності. Додати огірки і довести до кипіння. Розсольник подавати зі сметаною.