Риба масляна в паніці

Риба масляна в паніці

Ніжне і швидке, поживне... Поїдання всієї сім'ї на «УРА». За фото до рецепту спасибі Інні Sladkoejca.

Інгредієнти для «Риба масляна в паніці»:

  • Риба - 700 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль
  • Сухарі панувальні/Панування - 3 ст. л.
  • Приправа (для риби)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1002 ккал

белкі138.1
р

жири22.1
г

вуглеводи62.8
р

Порції

     

ккал
167 ккал

белкі23
г

жири3.7
р

вуглеводи10.5
г

100 г страви

     

ккал
117.9 ккал

белкі16.2
р

жири2.6
р

вуглеводи7.4
г

 

Рецепт «Риба олійна в паніці»:

Шматки риби обмити, чешую счистити.
Злегка обсушити розділену порційно рибу.
Злегка збити яйце в глибокій і широкій мисці, покласти шматки риби, посипати приправою. Посолить.
Дать настояться минут 15.
Разогреть сковороду, влить растительное масло. Обсмажити шматки риби з двох сторін до золотистої скоринки, посипаючи кожен бік панувальними сухариками.
Подати до столу з гарніром: картопляним пюре, гречкою, салатом із зелені та овочів.



Цей рецепт - учасник акції «» Готуємо разом - кулінарний тиждень «». Обговорення приготування на форумі http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6914&p=337462#p337462

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND