Цю приправу можна додавати для смаку під час приготування страв, а можна вживати самостійно. Я її люблю за простоту приготування, тривале зберігання і смакові якості.
Інгредієнти для «Помідорно-часникова приправа»:
- Помідор (середній) - 5 шт
- Часник (великих) - 5 зуб.
- Укроп
- Петрушка
- Сіль
Час приготування: 10 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі11.4 |
жири1.8 |
вуглеводи61.1 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири0.3 |
вуглеводи8.5 |
Рецепт «Помідорно-часникова приправа»:
Помити помідори, зелень, почистити часник
Все це порізати, покласти в овочерізку (або в м'ясорубку...), додати сіль
Прокрутити до однорідного стану
І розкласти в банки.
Зберігати в холодильнику, додаючи в міру необхідності як заправку в супи, м'ясо або просто, як приправу до м'яса.
Якщо маса виходить рідкуватою (все залежить від м'ясистості помідорів) додати в процесі подрібнення 1 болгарський перець, тоді маса буде більш густою.