Помідорно-часникова приправа

Помідорно-часникова приправа

Цю приправу можна додавати для смаку під час приготування страв, а можна вживати самостійно. Я її люблю за простоту приготування, тривале зберігання і смакові якості.

Інгредієнти для «Помідорно-часникова приправа»:

  • Помідор (середній) - 5 шт
  • Часник (великих) - 5 зуб.
  • Укроп
  • Петрушка
  • Сіль

Час приготування: 10 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
291.6 ккал

белкі11.4
р

жири1.8
р

вуглеводи61.1
г

100 г страви

     

ккал
40.5 ккал

белки
1.6 р


жири0.3
р

вуглеводи8.5
г

 

Рецепт «Помідорно-часникова приправа»:

Помити помідори, зелень, почистити часник

Все це порізати, покласти в овочерізку (або в м'ясорубку...), додати сіль

Прокрутити до однорідного стану

І розкласти в банки.


Зберігати в холодильнику, додаючи в міру необхідності як заправку в супи, м'ясо або просто, як приправу до м'яса.
Якщо маса виходить рідкуватою (все залежить від м'ясистості помідорів) додати в процесі подрібнення 1 болгарський перець, тоді маса буде більш густою.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND