Довго не наважувалася що-небудь опублікувати, тільки готувала за тутешніми рецептами. А потім побачила, що рецептів приготування перепелів явно не вистачає. Хотілося зробити перепілок так, щоб вони були не сухими, як при звичайному прожарюванні.
Інгредієнти для «Переспіву під шубою»:
- Діч (переспіл) - 2 шт
- Крижовник - 50 г
- Горіхи волоські - 50 г
- Майонез - 30 г
- Олія рослинна - 10 г
- Часник - 3 дол.
- Сіль
- Перець чорний
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 2
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі12.1 |
жири61.6 |
вуглеводи33.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі6.1 |
жири30.8 |
вуглеводи16.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири29.3 |
вуглеводи15.8 |
Рецепт «Переспівала під шубою»:
Берем 2 перепелок, у меня они с стирчащими остовами перьев, поэтому тщательно их выбираем и моем.
Просушуємо паперовим рушником.
Готуємо масляну суміш: олія, перець (у мене суміш перців) і сіль. Обмазуємо птицю і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
Тим часом чистимо крижовник.
Чистимо і подрібнюємо волоські горіхи.
Змішуємо окремо майонез, горіхи і давлений часник, трохи солимо (дивлячись який майонез).
Фаршируем крыжовником и укладываем в сотейник. Зверху викладаємо нашу горіхову шубу. Ставимо в духовку на середній вогонь на 30 хвилин. Духовка у мене стара, без будь-яких позначень, тому орієнтувалася з проколювання ніжки перепілки виделкою.
Перепілки вийшли соковитими, за рахунок шубки і крижовника. Приємного апетиту!