Переспівала під шубою

Переспівала під шубою

Довго не наважувалася що-небудь опублікувати, тільки готувала за тутешніми рецептами. А потім побачила, що рецептів приготування перепелів явно не вистачає. Хотілося зробити перепілок так, щоб вони були не сухими, як при звичайному прожарюванні.

Інгредієнти для «Переспіву під шубою»:

  • Діч (переспіл) - 2 шт
  • Крижовник - 50 г
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Майонез - 30 г
  • Олія рослинна - 10 г
  • Часник - 3 дол.
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 2

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
721.2 ккал

белкі12.1
р

жири61.6
р

вуглеводи33.1
г

Порції

     

ккал
360.6 ккал


белкі6.1
г

жири30.8
р

вуглеводи16.6
р

100 г страви

     

ккал
343.4 ккал

белки
5.8 р

жири29.3
р

вуглеводи15.8
р


 

Рецепт «Переспівала під шубою»:

Берем 2 перепелок, у меня они с стирчащими остовами перьев, поэтому тщательно их выбираем и моем.

Просушуємо паперовим рушником.

Готуємо масляну суміш: олія, перець (у мене суміш перців) і сіль. Обмазуємо птицю і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.

Тим часом чистимо крижовник.


Чистимо і подрібнюємо волоські горіхи.

Змішуємо окремо майонез, горіхи і давлений часник, трохи солимо (дивлячись який майонез).

Фаршируем крыжовником и укладываем в сотейник. Зверху викладаємо нашу горіхову шубу. Ставимо в духовку на середній вогонь на 30 хвилин. Духовка у мене стара, без будь-яких позначень, тому орієнтувалася з проколювання ніжки перепілки виделкою.

Перепілки вийшли соковитими, за рахунок шубки і крижовника. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND