Хочете здивувати свою другу половину оригінальним визнанням в любові? Приготуйте це печиво з записками, що розповідають про ваші почуття!
Існує безліч способів зізнатися в любові: слова, вчинки, знаки уваги... Але якщо вам хочеться зробити щось абсолютно особливе, спробуйте приготувати це печиво, яке в оригіналі називається «гадальним» і містить записки з передбаченнями. Замініть їх на будь-які фрази, які найкраще розкажуть про ваші почуття або достоїнства коханого!
Інгредієнти:
вершкове масло - 120 г
яйця - 4 шт.
цукрова пудра - 200 г
борошно - 160 г
кефір - 3 ст. л.
сіль і ванілін - тріска
Необхідні матеріали:
аркуш паперу;
ручка або маркер;
ножиці;
лінійка;
олівець;
круглі плоскі форми з пластику або картону діаметром 8-10 см;
силіконовий килимок або папір для випічки.
Як приготувати печиво з зізнаннями на День святого Валентина:
Крок 1:
Підготуйте записки з зізнаннями довжиною не більше 8 см і шириною приблизно 1 см. Напишіть будь-які фрази про кохання або список достоїнств вашого обранця і розріжте аркуш на смужки.
Крок 2:
Акуратно відокреміть білки від жовтків і складіть в ємність для взбивання. Підіймайте на невеликій швидкості до пишної піни.
Крок 3:
До білків додайте цукрову пудру і збивайте на більш високій швидкості, поки піна не стане білою і щільною.
Крок 4:
Розтопіть олію і трохи остудіть. Додайте кефір і розмішайте.
Крок 5:
У білки з цукровою пудрою додайте борошно, сіль і ванілін. Розмішайте до консистенції рідкого млинного тесту.
Крок 6:
У тісто влийте масляно-кефірну суміш і ще раз ретельно розмішайте до однорідної консистенції.
Крок 7:
Покладіть форму на килимок і налийте в центр кола приблизно 1,5 ч. л. тесту, а потім розрівняйте тонким шаром.
Крок 8:
Зробіть кілька таких заготовок для печива і поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 5-7 хвилин. Випікайте печиво при температурі 180 ° С 5 хвилин до світло-коричневого кольору по краях, а потім швидко витягніть печиво по одному за допомогою ножа або лопатки.
Крок 9:
Викладіть печиво на тарілку, а в центр покладіть записку.
Крок 10:
Акуратно і швидко згорніть печиво навпіл, злегка притиснувши краї, щоб воно не встигло підсохнути і стати крихким.
Крок 11:
Надайте йому форму, використовуючи склянку або кухоль. Перегніть печиво навпіл, дотримуючись його за краї.
Крок 12:
Щоб печиво зберегло красиву форму, покладіть його в невеликі чарки або стаканчики, притиснувши його краю.
Крок 13:
Остудіть печиво, а потім прикрасьте цукровою глазур'ю, шоколадом і кондитерським посипанням.
Крок 14:
Залиште печиво на тарілці, щоб воно підсохло і стало хрустким, а потім упакуйте в красиву коробку.