Печиво з шоколадними фісташками

Печиво з шоколадними фісташками

2

 

Приготував: MeItaliano

30.09.2010
Время приготування: 30 хв

Зберегти

Я приготував (а)

Оцінити

Друкувати

Опис приготування:

Подрібніть фісташки і шоколад на невеликі шматочки. Це цілком можна зробити ножем. Ядра горіхів нарізати на 4 частини.
Об'єднати в мисці вершкове масло, коричневий цукор і збити міксером. Потім додати яйця по одному, кожен раз гарненько збиваючи.
В іншій мисці об'єднати борошно, сіль і порошок для випічки, ретельно все перемішати. Змішати суміші в різних мисках між собою. Потім додати фісташки і шоколад, ще раз перемішати. потримайте тісто протягом 15 хвилин у холодильнику.
Розігріти духовку до температури 180 ^ C. Випікати печиво близько 15 хвилин на противні (до коричневатого кольору). Печиво має вийти злегка м'яким, а не жорстким.


Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/На десертОсновний
інгредієнт:Горіхи/Тесто/ШоколадБлюдо
:Випічка/Печиво

Інгредієнти:

  • Борошно - 400 Грам
  • Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Щепотка
  • Коричневий цукор - 170 Грам
  • Вершкове масло - 275 Грам
  • Цукровий пісок - 200 Грам
  • Яйця - 3 Штуки
  • Шоколад - 350 Грам
  • Фісташки - 80 Грам


Кількість порцій: 4