2
Приготував: MeItaliano
30.09.2010
Время приготування: 30 хв
|
Зберегти |
Я приготував (а) |
Оцінити |
Друкувати |
Опис приготування:
Подрібніть фісташки і шоколад на невеликі шматочки. Це цілком можна зробити ножем. Ядра горіхів нарізати на 4 частини.
Об'єднати в мисці вершкове масло, коричневий цукор і збити міксером. Потім додати яйця по одному, кожен раз гарненько збиваючи.
В іншій мисці об'єднати борошно, сіль і порошок для випічки, ретельно все перемішати. Змішати суміші в різних мисках між собою. Потім додати фісташки і шоколад, ще раз перемішати. потримайте тісто протягом 15 хвилин у холодильнику.
Розігріти духовку до температури 180 ^ C. Випікати печиво близько 15 хвилин на противні (до коричневатого кольору). Печиво має вийти злегка м'яким, а не жорстким.
Призначення: На сніданок/Для дітей/На сніданок/На десертОсновний
інгредієнт:Горіхи/Тесто/ШоколадБлюдо
:Випічка/Печиво
Інгредієнти:
- Борошно - 400 Грам
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Щепотка
- Коричневий цукор - 170 Грам
- Вершкове масло - 275 Грам
- Цукровий пісок - 200 Грам
- Яйця - 3 Штуки
- Шоколад - 350 Грам
- Фісташки - 80 Грам
Кількість порцій: 4
