Печені перці з базиліком від Лари Кацової

Печені перці з базиліком від Лари Кацової

Печені перці можна приготувати і відразу їсти, оскільки це шалено смачно, але можна використовувати їх як компонент салатів з баклажанами, козячим сиром та іншими улюбленими продуктами. Також печені перці заготовляють і на зиму. Готуємо страву з Ларою Кацовою. В гостях на «Домашній кухні» - співак Прохор Шаляпін.

Рецепт приготування

Загальний час

1 год 30 хв

Час приготування

40 хв

Кількість порцій

4

Інгредієнти:

[]

перець болгарський

12 шт.

[]

олія оливкова

100 мл

[]

соус

50 мл (бальзамічний)

[]

часник

3 зубці

[]

базилік

2 пучка (зелений)

[]

черрі

200 г (червоні)

[]

хліб

200 г (палички)

[]

сир бринза

175 р

[]

сіль

до смаку

[]

перець

до смаку

Як приготувати печені перці з базиліком:

  1. 6 перців укладаємо на противагу, збризкуємо оливковою олією і обмазуємо їм перці. Ставимо в духовку при температурі 180 ° С в режимі гриль на 40 хв.
  2. Обриваємо листочки базиліку з гілочок і дрібно шинкуємо.
  3. У сотійник наливаємо трохи оливкової олії, рубаємо часник і додаємо в олію. Трохи нагріваємо масло і даємо йому настоятися.
  4. Дістаємо перці з духовки і протягом однієї хвилини після закриваємо перці фольгою і залишаємо на 30 хв.
  5. З кожного помідора черрі вирізаємо четвертинку, щоб виникло поглиблення, викладаємо чері рядами і в поглиблення укладаємо хлібні палички, щоб вийшов місток.
  6. Акуратно очищаємо перці від шкірки. Викладаємо в окремий посуд, заливаємо невеликою кількістю заправки, додаємо 30 г бальзамічного соусу, солимо і перчимо, посипаємо базиліком, все ретельно перемішуємо.
  7. З боків страви викладаємо нарізану бринзу. Зверху викладаємо готові перці.
  8. Печені перці з базиліком готові!

Дивіться «Домашню кухню» онлайн на сайті телеканалу «Домашній»