Ну що сказати. Шикарні огірки на зиму. У мене вони розходяться на улет. Так що закриваю в масштабних кількостях) рецепт простий до неподобства:)
Інгредієнти для «Огірки чилі»:
- Кетчуп (ЧИЛІ. Марінад. (600 грам)) - 2 пач.
- Вода (Марінад) - 2 л
- Цукор (Марінад) - 2 стак.
- Оцус (Марінад. 9% оцет) - 2 стак.
- Сіль (Марінад) - 4 ст. л.
- Огірок (Огірків на 8 літрових банок.)
Кількість порцій: 8
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі9 |
жири5 |
вуглеводи574.7 |
Порції |
|||
ккал |
белкі1.1 |
жири0.6 |
вуглеводи71.8 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі0.3 |
жири0.1 |
вуглеводи16 |
Рецепт «Огірки чилі»:
Отже, огірки моїм і замочуємо в холодній воді на 3 години.
Варимо маринад: все змішати, крім оцту. Після закипання влити оцет. Остудити маринад.
Огіркам відрізаємо попки і нарізаємо шматочками або кружечками (мені більше подобається брусочками) якщо огірки маленькі, то цілком у банку ставте.
І все, заливаємо маринадів і стерелізуємо 10 хвилин після закипання води. Закручуємо стерелізованими кришками і укутуємо теплим ковдрою наші перекинуті банки з огірками.
Все на цьому кінець) пробу можна знімати через 2-3 тиждень. Як я говорила, ніяких труднощів, ну дуже простий рецепт. Взимку вони супер під картоплю, вмеру гострі, вмеру солодкі і хрусткі. Прошу вибачення, по чергових фоток немає, попросили рецептом поділитися. Я як то не думала викладати даний рецепт))) але, і без докладних фоток думаю там все зрозуміло, якщо що пишіть всім відповім.