Огірки чили

Огірки чили

Ну що сказати. Шикарні огірки на зиму. У мене вони розходяться на улет. Так що закриваю в масштабних кількостях) рецепт простий до неподобства:)

Інгредієнти для «Огірки чилі»:

  • Кетчуп (ЧИЛІ. Марінад. (600 грам)) - 2 пач.
  • Вода (Марінад) - 2 л
  • Цукор (Марінад) - 2 стак.
  • Оцус (Марінад. 9% оцет) - 2 стак.
  • Сіль (Марінад) - 4 ст. л.
  • Огірок (Огірків на 8 літрових банок.)

Кількість порцій: 8


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2316 ккал

белкі9
г

жири5
г

вуглеводи574.7
р

Порції

     

ккал
289.5 ккал

белкі1.1
г


жири0.6
р

вуглеводи71.8
р

100 г страви

     

ккал
64.5 ккал

белкі0.3
р

жири0.1
г

вуглеводи16
г

 


Рецепт «Огірки чилі»:

Отже, огірки моїм і замочуємо в холодній воді на 3 години.
Варимо маринад: все змішати, крім оцту. Після закипання влити оцет. Остудити маринад.

Огіркам відрізаємо попки і нарізаємо шматочками або кружечками (мені більше подобається брусочками) якщо огірки маленькі, то цілком у банку ставте.

І все, заливаємо маринадів і стерелізуємо 10 хвилин після закипання води. Закручуємо стерелізованими кришками і укутуємо теплим ковдрою наші перекинуті банки з огірками.


Все на цьому кінець) пробу можна знімати через 2-3 тиждень. Як я говорила, ніяких труднощів, ну дуже простий рецепт. Взимку вони супер під картоплю, вмеру гострі, вмеру солодкі і хрусткі. Прошу вибачення, по чергових фоток немає, попросили рецептом поділитися. Я як то не думала викладати даний рецепт))) але, і без докладних фоток думаю там все зрозуміло, якщо що пишіть всім відповім.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND