Ніжна яловичина «Простіше не буває»

Ніжна яловичина «Простіше не буває»

Друзі, хочу нагадати вам, один простий зовсім рецепт. Довіримося ми двом годинам, і буде смачним наш обід! Чудовою буде вечеря! Для страви тільки потрібно лише вершкове масло, звичайна гірчиця! Прекрасним буде м'ясо, ми зможемо ним пишатися! М'яко, вершково, так ніжно! Смачно виходить! І гарніри неминуче його завжди потребують! Дорогі, на здоров'я! Раптом комусь стане в нагоді! З м'ясом є рецептів море, будемо пробувати прагнути!

Інгредієнти для «Ніжна яловичина» Простіше не буває «»:

  • Яловичина (без кісток, можна використовувати інше м'ясо, тільки змінювати час приготування) - 1 кг
  • Масло вершкове (130-160 гр, вибирати хороше, не спред, бажано 82%) - 140 г
  • Гірчиця (до смаку, я кладу 1,5 ст.л. на 1 кг м'яса) - 1-2 ст. л.
  • Спеції (сіль, перець, лавровий лист, перець чорний горошком) - за смаком

Час приготування: 110 хвилин

Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2951 ккал

белкі190.9
р

жиры
240.8 р

вуглеводи5.7
р

Порції

     

ккал
737.8 ккал

белкі47.7
р

жири60.2
р

вуглеводи1.4
г

100 г страви

     

ккал
254.4 ккал

белкі16.5
р

жири20.8
р

вуглеводи0.5
г

 

Рецепт «Ніжна яловичина» Простіше не буває «»:

Продукти

М'ясо нарізати шматочками (приблизно 3х3 см, можна трохи більше)

М'ясо скласти в каструлю (каструля повинна бути хороша, з товстими стінками і дном), посолити, поперчити (якщо не хочете відразу, спеції можна додати в процесі гасіння), додати вершкове масло

Накрити кришкою, поставити на невеликий вогонь і гасити, зрідка перешкоджаючи, протягом 1- 1,5 годин (залежить від віку яловичини). Ніякої води не доливати! За рахунок вершкового масла і м'ясного соку виходить багато рідини.

Після закінчення часу додати до м'яса гірчицю, лавровий лист і перець горошком, все перемішати і гасити ще хвилин 30-40.
После цього вимкнути вогонь і дати настоятися м'ясу хвилин 15

М'ясо готове. Так само його можна готувати і в мультиварці.

Смачно з будь-яким гарніром, не бійтеся такої кількості вершкового масла. Соусом від м'яса можна чудово доповнити будь-який гарнір.

Приємного апетиту!

Приємний



апетит!