Друзі, хочу нагадати вам, один простий зовсім рецепт. Довіримося ми двом годинам, і буде смачним наш обід! Чудовою буде вечеря! Для страви тільки потрібно лише вершкове масло, звичайна гірчиця! Прекрасним буде м'ясо, ми зможемо ним пишатися! М'яко, вершково, так ніжно! Смачно виходить! І гарніри неминуче його завжди потребують! Дорогі, на здоров'я! Раптом комусь стане в нагоді! З м'ясом є рецептів море, будемо пробувати прагнути!
Інгредієнти для «Ніжна яловичина» Простіше не буває «»:
- Яловичина (без кісток, можна використовувати інше м'ясо, тільки змінювати час приготування) - 1 кг
- Масло вершкове (130-160 гр, вибирати хороше, не спред, бажано 82%) - 140 г
- Гірчиця (до смаку, я кладу 1,5 ст.л. на 1 кг м'яса) - 1-2 ст. л.
- Спеції (сіль, перець, лавровий лист, перець чорний горошком) - за смаком
Час приготування: 110 хвилин
Кількість порцій: 4
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі190.9 |
жиры |
вуглеводи5.7 |
Порції |
|||
ккал |
белкі47.7 |
жири60.2 |
вуглеводи1.4 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі16.5 |
жири20.8 |
вуглеводи0.5 |
Рецепт «Ніжна яловичина» Простіше не буває «»:
Продукти
М'ясо нарізати шматочками (приблизно 3х3 см, можна трохи більше)
М'ясо скласти в каструлю (каструля повинна бути хороша, з товстими стінками і дном), посолити, поперчити (якщо не хочете відразу, спеції можна додати в процесі гасіння), додати вершкове масло
Накрити кришкою, поставити на невеликий вогонь і гасити, зрідка перешкоджаючи, протягом 1- 1,5 годин (залежить від віку яловичини). Ніякої води не доливати! За рахунок вершкового масла і м'ясного соку виходить багато рідини.
Після закінчення часу додати до м'яса гірчицю, лавровий лист і перець горошком, все перемішати і гасити ще хвилин 30-40.
После цього вимкнути вогонь і дати настоятися м'ясу хвилин 15
М'ясо готове. Так само його можна готувати і в мультиварці.
Смачно з будь-яким гарніром, не бійтеся такої кількості вершкового масла. Соусом від м'яса можна чудово доповнити будь-який гарнір.
Приємного апетиту!
Приємний
апетит!