"Несподівані штучки" "

"Несподівані штучки" "

Пам'ятайте таке прислів'я про те, що «» ЗАЛИШКИ ЗАВЖДИ СОЛОДКІ «»? І це дійсно так - часто в холодильниках у нас залишається небагато продуктів (після приготування основної страви - та й взагалі...) , з яких потім народжуються такі смачнючки, що хоч за голову тримайся....

Інгредієнти для «» «Несподівані штучки» «»:

  • Тісто дріжджове (Шаре)
  • Горіхи (Начинка солодка)
  • Лимон (перекручені, Начинка солодка)
  • Сир твердий (м'який, несолодка начинка)
  • Майонез (несолодка начинка)
  • Часник (несолодка начинка)
  • Картопля (несолодка начинка, Пюре)
  • Зелень
  • Яйце куряче (Для мастила)

Час приготування: 20 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

100 г страви

     

ккал
0 ккал

белкі0
г

жири0
г

вуглеводи0
г

 

Рецепт «» Несподівані штучки «»:

Ось таке шарове тісто я використовувала

А це - сир

Після того, як заморожене тісто розморозиться при кімнатній температурі, розрізаю його ось на такі смужки.

Солодку начинку (№ 1) викладаю по трохи на порційні шматочки.

Формуємо вироби в квадратики або трикутники (солодкі)

А це у мене несолодкі (№ 2)
- аркуш тіста розрізати навпіл і начинку намастити на всю поверхню,
- після чого акуратно згорнути рулетиком і порізати на шматочки * розочки *, шириною 1-1,5 см.

ПРИГОЩАЙТЕСЯ

!

Моя донька була помічником (хоча спочатку і не хотіла) .
Помогала ліпити мені, потім і свої фігурки придумувала .
І під кінець із задоволенням фотографувала.
Наш тато свого роду * допомагав * - подивився в нашу сторону і частенько запитував у головного кухаря (дочки Маші) - «» Коли ж можна буде пробувати? «»

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S. Забула написати, що солодка начинка була приготовлена на основі того, що залишилося після приготування турецького лимонаду (за рецептом Іри (inci). Там вміст в кінці проціжується (цей, так би мовити, макуха я і застосувала).