Натуральна куряча котлета на грилі

Натуральна куряча котлета на грилі

Ми звикли, що котлети - це вироби з рубаного м'яса, але насправді котлета - це шматочок м'яса на кісточці. Це простий і смачний рецепт з курки.

Інгредієнти для «Натуральна куряча котлета на грилі»:

  • Сіль (+ перець, за смаком)
  • Соєвий соус - 150 мл
  • Стегно куряче - 9 шт

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 3

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1935.9 ккал

белкі217.2
р

жири108.9
р

вуглеводи20.8
р

Порції

     

ккал
645.3 ккал

белкі72.4
р

жири36.3
р

вуглеводи6.9
р

100 г страви

     

ккал
165.5 ккал

белки
18.6 р

жири9.3
р

вуглеводи1.8
р

 

Рецепт «Натуральна куряча котлета на грилі»:

Куряче стегно вимити і відокремити кісточку, тільки не до кінця.

Відбити котлету молотком для м'яса.

Ось так буде виглядати шматочок.

Посипати кожен шматочок сіллю і перцем. Замаринувати в соєвому соусі і залишити під гнітом хвилин на 30. Можна залишити на ніч.

Смажимо на грилі до готовності. Подавати з овочами. Приємного апетиту!