Ми звикли, що котлети - це вироби з рубаного м'яса, але насправді котлета - це шматочок м'яса на кісточці. Це простий і смачний рецепт з курки.
Інгредієнти для «Натуральна куряча котлета на грилі»:
- Сіль (+ перець, за смаком)
- Соєвий соус - 150 мл
- Стегно куряче - 9 шт
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 3
Харчова та енергетична цінність:
Рецепт «Натуральна куряча котлета на грилі»:
Куряче стегно вимити і відокремити кісточку, тільки не до кінця.
Відбити котлету молотком для м'яса.
Ось так буде виглядати шматочок.
Посипати кожен шматочок сіллю і перцем. Замаринувати в соєвому соусі і залишити під гнітом хвилин на 30. Можна залишити на ніч.
Смажимо на грилі до готовності. Подавати з овочами. Приємного апетиту!