Молодий часник у маринаді

Молодий часник у маринаді

У мене було трохи молодого часнику, який нікуди було пристосувати, і тоді взяла я стару кулінарну книгу і врятувала його від безславної загибелі.

Інгредієнти для «Молодий часник в маринаді»:

  • Часник (молодий) - 200 г
  • Вода - 300 мл
  • Оцус (винний) - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
292 ккал


белкі13
г

жири1
г

вуглеводи61.3
г

100 г страви

     

ккал
50.3 ккал

белкі2.2
р

жири0.2
р


вуглеводи10.6
р

 

Рецепт «Молодий часник у маринаді»:

Часник чистимо, моєм і ріжемо шматочками довжиною близько 2-3 см. Товстенькі головки надрізаємо. Потім опускаємо на 1 хв у підсолений окріп, відкидаємо на дуршлаг і обдаємо холодною водою.

Варимо маринад: 300 мл води, 3 ст. л оцту, 1 ст. л. солі змішуємо, кип'ятим до повного розчинення солі і остужаємо. Часник укладаємо в банку, заливаємо маринадом, накриваємо кришкою і ставимо в темне прохолодне місце.

Оскільки я використовувала кришку вакуумного консервування (http://www.povareno k.ru/blog/show/17741/, якщо є можливість, то дуже рекомендую придбати) мій часник був готовий вже наступного дня, а під звичайною кришкою, думаю, післязавтра можна буде пробувати.

Такий часник може бути прекрасним додаванням до гарніру, а можна змішати його з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і заправити рослинною олією, вийде чудовий салат!


Після обіду я зрозуміла, що 200 грам - це дуже мало


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND