Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином

Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином

Пропоную приготувати чудову закуску. Колись давно попався рецепт в інтернеті. Розплавлений сир з медом і ароматом розмарину всередині, а зовні хрустке тісто філо.

Інгредієнти для «Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином»:

  • Тісто філо (аркуша) - 3
  • Багет (ломтиків) - 5
  • Сир козій (у мене з білою цвіллю) - 100 г
  • Мед (рідкий) - 50 мл
  • Розмарин (гілочка)
  • Перець рожевий (20-25 горошин)
  • Олія оливкова - 20 мл
  • Масло вершкове - 30 г
  • Цибуля зелена (пір'я) - 5
  • Руккола (для подачі)

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
18488.3 ккал

белкі11.2
р

жири56.8
р

вуглеводи4483.3
р

Порції

     

ккал
3697.7 ккал

белкі2.2
р

жири11.4
р

вуглеводи896.7
р

100 г страви

     

ккал
321.5 ккал

белкі0.2
р

жири1
г

вуглеводи78
г

 

Рецепт «Мішечки з козячим сиром, медом і розмарином»:

1. Духовку розігріти до 180S. Тісто філо розрізати на 10 квадратів. Скласти квадрати в два шари, промазавши між собою розтопленим вершковим маслом. У середину квадрата викласти ломтик багета, сбрызнуть оливковою олією.

2. Зверху викласти ломтик сиру, полити медом. Потім кілька листочків розмарина і 5-6 горошин рожевого перцю.

3. Зібрати філо у форму мішечка, сколоти верх зубочистками. Викласти мішечки на противінь і пекти приблизно 10 хвилин. Потім мішечки вийняти, прибрати зубочистки і зав'язати мішечки цибулею.

Приємного апетиту!