М'ясний хліб з корнішонами

М'ясний хліб з корнішонами

Ще одна моя фантазія на котлетну тему. Просто, швидко, оригінально.

Інгредієнти для «М'ясний хлібець з корнішонами»:

  • Фарш м'ясний (змішаний) - 500 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Корнішони (можна 3 -4 великих огірки розрізати вздовж на 4 частини) - 12 шт
  • Хліб (сьогодні я брала житній, але це дуже на любителя, рекомендую білий або батон) - 3 ломт.

Час приготування: 80 хвилин


Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1083.8 ккал

белки
22.7 р

жири12.8
р

вуглеводи74.3
г

Порції

     

ккал
180.6 ккал


білкі3.8
р

жири2.1
г

вуглеводи12.4
р

100 г страви

     

ккал
88.1 ккал

белки
1.8 р

жири1
г

вуглеводи6
г


 

Рецепт «М'ясний хлібець з корнішонами»:

До фаршу додати сіль, перець, приправи до м'яса, тиснутий часник, яйця збиті, добре вимішати.

Хлібушок нарізати невеликими кубиками.

на змащену рослинним маслом противень викладаємо половину фаршу, потім корнішони.

Зверху другу половину фаршу, формуємо хлібець, і посипаємо його кубиками хлібними, потім їх трохи втискаємо.


загортаємо фольгу щільненько, в розігріту духовку 180 С на 1 годину.

Ось такий виходить їжачок.

А такий на розрізі. Можна вживати і в гарячому, і в холодному вигляді. Можна робити окремі котлетки з корнішончиком всередині, обваляти їх у хлібних кубиках і смажити у фритюрі. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND