Дуже оригінальний, але простий рецепт! а який ситний!!! Рекомендую спробувати всім, особливо тим, хто любить молочні супи.
Інгредієнти для «Квасолевий суп з фаршем»:
- Фарш м "ясний (яловичий) - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Квасоля (біла, консервована, у власному соку) - 1 бан.
- Молоко - 1 л
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, до смаку, та інші ваші улюблені приправи)
- Зелень (кропу і петрушки)
- Часник - 2 зуб.
- Олія рослинна
Час приготування: 40 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі127.9 |
жири12.7 |
вуглеводи308.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі6.2 |
жири0.6 |
вуглеводи15 |
Рецепт «Квасолевий суп з фаршем»:
1. Цибулину дрібно нарізати, моркву натерти на крупній терці
. У каструлі розігріти трохи рослинного масла, викласти туди цибулю і моркву, готувати 5 мін. 3
. Додати до овочів фарш, посолити, поперчити, додати улюблені спеції (я додала хмелі-сунелі), розмішати і готувати ще 5 - 7 хв. 4
. Влити молоко і, завадячи, довести до кипіння (стежити, щоб не втекло!), після закипання зменшити вогонь до мінімального
. Додати квасолю (попередньо відкинуту на дуршлаг), дрібно нарізану зелень і видавити часник через прес. Проварити 5 - 7 хв. 6
. Дати настоятися під кришкою 10 хв. і подавати на стол.
7. Приємного апетиту!!!