Квасолевий суп з фаршем

Квасолевий суп з фаршем

Дуже оригінальний, але простий рецепт! а який ситний!!! Рекомендую спробувати всім, особливо тим, хто любить молочні супи.

Інгредієнти для «Квасолевий суп з фаршем»:

  • Фарш м "ясний (яловичий) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Квасоля (біла, консервована, у власному соку) - 1 бан.
  • Молоко - 1 л
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (мелений, до смаку, та інші ваші улюблені приправи)
  • Зелень (кропу і петрушки)
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія рослинна

Час приготування: 40 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2307 ккал

белкі127.9
р

жири12.7
р

вуглеводи308.2
р

100 г страви

     

ккал
112.5 ккал

белкі6.2
р

жири0.6
р

вуглеводи15
г

 

Рецепт «Квасолевий суп з фаршем»:

1. Цибулину дрібно нарізати, моркву натерти на крупній терці
. У каструлі розігріти трохи рослинного масла, викласти туди цибулю і моркву, готувати 5 мін. 3
. Додати до овочів фарш, посолити, поперчити, додати улюблені спеції (я додала хмелі-сунелі), розмішати і готувати ще 5 - 7 хв. 4
. Влити молоко і, завадячи, довести до кипіння (стежити, щоб не втекло!), після закипання зменшити вогонь до мінімального
. Додати квасолю (попередньо відкинуту на дуршлаг), дрібно нарізану зелень і видавити часник через прес. Проварити 5 - 7 хв. 6
. Дати настоятися під кришкою 10 хв. і подавати на стол.
7. Приємного апетиту!!!