Курячі відбивні з хреном

Курячі відбивні з хреном

Продовжую епопею курячих відбивних. Цього разу рецепт з хреном. Спробуйте! Казка!

Інгредієнти для «Курячі відбивні з хреном»:

  • Грудка куряча - 500 г
  • Хрін (натерти на дрібній терці) - 100 г
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне/Борошно - 100 г
  • Сухарі панувальні/Паніка - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сіль - 1/2 ч.
  • Перець чорний - 1/2 ч.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1774.7 ккал

белки
163.6 р

жири51.5
р

вуглеводи172.5
г

100 г страви

     

ккал
169 ккал

белкі15.6
р

жири4.9
р

вуглеводи16.4
р

 

Рецепт «Курячі відбивні з хреном»:

Курячу грудку нарізати на відбивні. Злегка відбить.хотя
це не має значення.


Хрін натерти на дрібній терці, додати в нього сметану.
У глибокій мисці перемішати грудку і хрін зі сметаною.
Відкласти на 2 години.

Підготувати тарілочки з борошном, сухарями і збитими яйцями. Кожну окремо.
У яйця додати сіль і перець

Курячу грудку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наконец
в сухарях

Обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Ось такі вийшли

Подавати з улюбленим гарніром.
Але! Обов'язково трохи полити соком лимона
! Не пошкодуєте!



Приємного апетиту!