Продовжую епопею курячих відбивних. Цього разу рецепт з хреном. Спробуйте! Казка!
Інгредієнти для «Курячі відбивні з хреном»:
- Грудка куряча - 500 г
- Хрін (натерти на дрібній терці) - 100 г
- Сметана - 3 ст. л.
- Борошно пшеничне/Борошно - 100 г
- Сухарі панувальні/Паніка - 100 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сіль - 1/2 ч.
- Перець чорний - 1/2 ч.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири51.5 |
вуглеводи172.5 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі15.6 |
жири4.9 |
вуглеводи16.4 |
Рецепт «Курячі відбивні з хреном»:
Курячу грудку нарізати на відбивні. Злегка відбить.хотя
це не має значення.
Хрін натерти на дрібній терці, додати в нього сметану.
У глибокій мисці перемішати грудку і хрін зі сметаною.
Відкласти на 2 години.
Підготувати тарілочки з борошном, сухарями і збитими яйцями. Кожну окремо.
У яйця додати сіль і перець
Курячу грудку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наконец
в сухарях
Обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Ось такі вийшли
Подавати з улюбленим гарніром.
Але! Обов'язково трохи полити соком лимона
! Не пошкодуєте!
Приємного апетиту!