Продовжую свою кулінарну ходу сторінками журналу з рецептами татарської кухні)))
Інгредієнти для «Курка в меду»:
- Окорочок курячий (в оригіналі курка) - 1 кг
- Молоко - 250 мл
- Мед (рідкий) - 125 мл
- Борошно пшеничне/Борошно - 1 ст. л.
- Масло вершкове (топлене) - 4 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Час приготування: 65 хвилин
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі223.1 |
жири153 |
вуглеводи11236.3 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі1.5 |
жири1 |
вуглеводи73.3 |
Рецепт «Курка в меду»:
Розігріти духовку до 180 * С
Окорочка посипати сіллю, перцем і борошном. Полити розтопленою олією і запікати 20 хв.
Змішати мед з молоком.
Вийняти окорочка, залити медовою сумішшю і запікати ще 40 хв.