Курка в меду

Курка в меду

Продовжую свою кулінарну ходу сторінками журналу з рецептами татарської кухні)))

Інгредієнти для «Курка в меду»:

  • Окорочок курячий (в оригіналі курка) - 1 кг
  • Молоко - 250 мл
  • Мед (рідкий) - 125 мл
  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 ст. л.
  • Масло вершкове (топлене) - 4 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Час приготування: 65 хвилин

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
47204.6 ккал

белкі223.1
р

жири153
г

вуглеводи11236.3
р

100 г страви

     

ккал
307.9 ккал

белкі1.5
р

жири1
г

вуглеводи73.3
г

 

Рецепт «Курка в меду»:

Розігріти духовку до 180 * С
Окорочка посипати сіллю, перцем і борошном. Полити розтопленою олією і запікати 20 хв.

Змішати мед з молоком.
Вийняти окорочка, залити медовою сумішшю і запікати ще 40 хв.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND