Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком

Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком

Продовжую перекладати і пробувати рецепти з китайського кулінарного сайту.

Інгредієнти для «Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком»:

  • Борошно кукурудзяне - 200 г
  • Молоко згущене - 200 г
  • Молоко - 50 мл
  • Розпушувач тіста - 0.5 ч. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1311.4 ккал

белкі30.2
р

жири20.3
р

вуглеводи256.9
р

100 г страви

     

ккал
285.1 ккал

белки
6.6 р

жири4.4
р

вуглеводи55.8
р

 

Рецепт «Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком»:

Кукурудзяне борошно змішати з розпушувачем тіста, додати молоко і згущенку, вимісити тісто, поставити на півгодини в холодильник

Скатати з борошна кульку і зробити в ній пальцем поглиблення

Готувати 20 хвилин у пароварці

Подавати краще теплими