Продовжую перекладати і пробувати рецепти з китайського кулінарного сайту.
Інгредієнти для «Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком»:
- Борошно кукурудзяне - 200 г
- Молоко згущене - 200 г
- Молоко - 50 мл
- Розпушувач тіста - 0.5 ч. л.
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі30.2 |
жири20.3 |
вуглеводи256.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белки |
жири4.4 |
вуглеводи55.8 |
Рецепт «Кукурудзяні парові булочки зі згущеним молоком»:
Кукурудзяне борошно змішати з розпушувачем тіста, додати молоко і згущенку, вимісити тісто, поставити на півгодини в холодильник
Скатати з борошна кульку і зробити в ній пальцем поглиблення
Готувати 20 хвилин у пароварці
Подавати краще теплими