Попереджаємо відразу: закрийте двері на кухню, коли будете смажити ці оладки, інакше все буде безжально з'їдено ще до подачі.
Ми винайшли цей рецепт багато років тому і щороку вдосконалили його, поки не досягли ідеальних пропорцій. Відтоді ми не готуємо сирники, тому що ці оладки набагато смачніші і цікавіші. І завжди беззастережно виходять.
Поєднання банана і сиру надають оладам дивовижний - тонкий і делікатний - смак, а текстура стає м'якою і ніжною. Правильною.
І не треба нічого ліпити і формувати красиві пелюшки! Викладайте тісто ложкою і через пару хвилин перевертайте.
РЕЦЕПТ ТВОРОЖНИХ ОЛАДІЙ З БАНАНОМ
Що потрібно: 400 г знежиреного сиру (ні в якому разі не беріть м'який сир, краще - трохи сухуватий) 1 велике яйце 2 ст.л. з гірким борошном 1 ст.л. манки 2 ст.л. цукру 1 дуже стиглий банан 50 мл молока ванільний цукор - на кінчику ножа 1 щепотка солі олія - для обсмажування
Як приготувати творожні оладки з бананом:
1. Всі інгредієнти завантажити у велику миску і як слід опрацювати зануреним блендером до стану пюре. Маса повинна вийти не дуже щільною, але і не рідкою, а головне - однорідною.
2. Викладайте тісто ложкою на розпечену сковороду з рослинним маслом. Оскаржуйте протягом пари хвилин з обох сторін. Подавайте зі сметаною, вершковим маслом, джемом. Наступного дня оладки стають ще смачнішими.