Соковиті та ніжні котлетки відмінно підходять до весняного настрою!
Інгредієнти для «Котлети з яйцем і цибулею»:
- Фарш м'ясної - 400 г
- Батон - 3 ломт.
- Молоко (для замочування ломтиків батона)
- Яйце куряче (1-сире у фарш, 2-варені в начинку) - 3 шт
- Цибуля зелена (в начинку)
- Укроп (у начинку)
- Майонез (трохи для соковитості в начинку)
- Спеції (до смаку)
- Сіль (за смаком)
- Олія соняшникова (для смаження)
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 6
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі31.1 |
жири19.7 |
вуглеводи63.5 |
Порції |
|||
ккал |
белкі5.2 |
жири3.3 |
вуглеводи10.6 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі4.5 |
жири2.9 |
вуглеводи9.2 |
Рецепт «Котлети з яйцем і цибулею»:
Готуємо фарш для котлет: власне сам фарш, сіль, спеції, кілька ломтиків батона, розмочених у молоці, додаємо одне сире яйце. Перемішуємо. Нарізаємо цибулю, кріп і два варені яйця.
Яйце змішуємо з зеленню, додаємо сіль і трохи майонезу. Перемішуємо.
Формуємо котлетки, не забуваючи додати всередину начинку.
Викладаємо на гарячу сковорідку.
Оскаржуємо з двох сторін, потім додаємо трохи води, робимо менше вогонь і закриваємо кришкою. Томім ще хвилин 7-10.
Приємного апетиту!