Котлети з яйцем і цибулею

Котлети з яйцем і цибулею

Соковиті та ніжні котлетки відмінно підходять до весняного настрою!

Інгредієнти для «Котлети з яйцем і цибулею»:

  • Фарш м'ясної - 400 г
  • Батон - 3 ломт.
  • Молоко (для замочування ломтиків батона)
  • Яйце куряче (1-сире у фарш, 2-варені в начинку) - 3 шт
  • Цибуля зелена (в начинку)
  • Укроп (у начинку)
  • Майонез (трохи для соковитості в начинку)
  • Спеції (до смаку)
  • Сіль (за смаком)
  • Олія соняшникова (для смаження)

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1042.5 ккал

белкі31.1
р

жири19.7
р

вуглеводи63.5
г

Порції

     

ккал
173.8 ккал

белкі5.2
р

жири3.3
р

вуглеводи10.6
р

100 г страви

     

ккал
151.1 ккал

белкі4.5
р

жири2.9
р

вуглеводи9.2
г

 

Рецепт «Котлети з яйцем і цибулею»:

Готуємо фарш для котлет: власне сам фарш, сіль, спеції, кілька ломтиків батона, розмочених у молоці, додаємо одне сире яйце. Перемішуємо. Нарізаємо цибулю, кріп і два варені яйця.

Яйце змішуємо з зеленню, додаємо сіль і трохи майонезу. Перемішуємо.

Формуємо котлетки, не забуваючи додати всередину начинку.

Викладаємо на гарячу сковорідку.

Оскаржуємо з двох сторін, потім додаємо трохи води, робимо менше вогонь і закриваємо кришкою. Томім ще хвилин 7-10.

Приємного апетиту!