Рецепт з книги «Готуємо в мультиварці». Ніжні, соковиті дуже смачні вийшли котлети. Я готувала на пару, але можна і обсмажити.
Інгредієнти для «Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку»:
- Філе рибне (300 м. філе тріски, 100 телапії) - 400 г
- Креветки (варені очищені креветки.) - 150 г
- Морква (2 середніх моркви у фарш.) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста (1 цибулина у фарш.) - 1 шт
- Яйце куряче (Сире яйце у фарш.) - 1 шт
- Сіль (За смаком, у фарш.) - 2 ч. л.
- Олія рослинна (для смаження). - 5 ст. л.
- Орегано (або улюблена ваша спеція, у фарш.) - 1/2 ч.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 10
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белки |
жири83.9 |
вуглеводи19.1 |
Порції |
|||
ккал |
белкі10 |
жири8.4 |
вуглеводи1.9 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі10.9 |
жири9.1 |
вуглеводи2.1 |
Параметри приготування мультиварку:
Потужність: 860 Ват
Основна програма: «Пар» (30 хвилин)
Додаткова програма: «Жар» (10 хвилин)
Рецепт «Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку»:
Необхідні продукти.
Рибу і креветки пропустити через м'ясорубку або блендер. Моркву натерти на великій терці, цибулю подрібнити.
У чашу мультиварки налити масло. Увімкнути програму «Смаження», викласти подрібнену цибулю і моркву. Смажити завадячи 10 хвилин з відкритою кришкою.
Після закінчення програми овочі вийняти і додати у фарш. Також розбити у фарш яйце, посолити, додати спеції. Ретельно перемішати і зліпити котлетки, викласти в ємність для пари. Налити в чашу 1 л. води. Виставити програму «Пар» на 30 хвилин.
Через 15 хвилин перевернути. Готувати до закінчення програми.
Подати до столу гарячими з будь-яким гарніром.