Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку

Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку

Рецепт з книги «Готуємо в мультиварці». Ніжні, соковиті дуже смачні вийшли котлети. Я готувала на пару, але можна і обсмажити.

Інгредієнти для «Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку»:

  • Філе рибне (300 м. філе тріски, 100 телапії) - 400 г
  • Креветки (варені очищені креветки.) - 150 г
  • Морква (2 середніх моркви у фарш.) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (1 цибулина у фарш.) - 1 шт
  • Яйце куряче (Сире яйце у фарш.) - 1 шт
  • Сіль (За смаком, у фарш.) - 2 ч. л.
  • Олія рослинна (для смаження). - 5 ст. л.
  • Орегано (або улюблена ваша спеція, у фарш.) - 1/2 ч.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 10

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1220.9 ккал

белки
99.9 р

жири83.9
р

вуглеводи19.1
г

Порції

     

ккал
122.1 ккал

белкі10
г

жири8.4
р

вуглеводи1.9
р

100 г страви

     

ккал
132.7 ккал

белкі10.9
р

жири9.1
р

вуглеводи2.1
г

 

Параметри приготування мультиварку:

Потужність: 860 Ват

Основна програма: «Пар» (30 хвилин)

Додаткова програма: «Жар» (10 хвилин)

Рецепт «Котлети з креветками і морською рибою в мультиварку»:

Необхідні продукти.

Рибу і креветки пропустити через м'ясорубку або блендер. Моркву натерти на великій терці, цибулю подрібнити.

У чашу мультиварки налити масло. Увімкнути програму «Смаження», викласти подрібнену цибулю і моркву. Смажити завадячи 10 хвилин з відкритою кришкою.

Після закінчення програми овочі вийняти і додати у фарш. Також розбити у фарш яйце, посолити, додати спеції. Ретельно перемішати і зліпити котлетки, викласти в ємність для пари. Налити в чашу 1 л. води. Виставити програму «Пар» на 30 хвилин.

Через 15 хвилин перевернути. Готувати до закінчення програми.

Подати до столу гарячими з будь-яким гарніром.