Котлети в томатному соусі зі спагеті від Лари Кацової

Котлети в томатному соусі зі спагеті від Лари Кацової

Класична і всіма улюблена страва на новий лад. Наша колоритна ведуча Лара Кацова приготувала його так, що ми негайно вивідали її ексклюзивний рецепт.

Зізнаємося, що ми і подумати не могли, що на звичайні спагетті і на ще більш звичайні котлети можна подивитися під таким кутом. Трішки кулінарного креативу і кілька цілком собі бюджетних інгредієнтів - і екко!, як кажуть італійці, розкішна вечеря готова!

В гості до мадам Лари на її «Домашню кухню» приходив найстильніший і модний ведучий «Домашнього» Тимур Гучкаєв, після зйомок він зізнався, що не їв нічого смачнішого. Дивіться, як це було!

РЕЦЕПТ КОТЛЕТ У ТОМАТНОМУ СОУСІ ЗІ СПАГЕТТІ

Що потрібно:

  • 400 г телятини
  • 400 г свинини
  • щепітка тміна
  • 2 тріски орегано
  • щепітка коріандра
  • 1 упаковка свіжого базиліка
  • половина перцю чили
  • третина батона
  • 2 яйця
  • 200 г сулугуні
  • 2 упаковки томатів у власному соку
  • 1 цибулина
  • 6 зубчиків часнику
  • 100 мл оливкової олії
  • 1 упаковка спагеті
  • сіль, перець - за смаком

Як приготувати котлети в томатному соусі зі спагеті:

1. Зі свинини і телятини зробити фарш, додати тмін, коріандр, орегано і дрібно нарубаний перець чилі.

2. Зрізати кірки з батона, нарізати хліб тонкими ломтиками, завантажити в блендер і зробити крихту. Додати до фаршу. Посолити і поперчити. Додати 1 яйце, а щоб котлетки вийшли пишними, - ще 1 жовток. Ретельно вимісити. Сформувати з фаршу кулю і кілька разів вдарити нею об робочу поверхню, щоб як слід відбити.

3. Сформувати з фаршу котлети і обсмажити на оливковій олії до напівготовності.

4. Для томатного соусу крупно нарізати цибулю і дрібно нарубати 4 зубчики часнику. Обсмажити разом на оливковій олії, додати томати, половину базиліка, посолити і поперчити. Готувати кілька хвилин.

5. На противагу з високими бортиками викласти половину томатного соусу, потім всі котлети, залити соусом, що залишився. Нарізати тонкими ломтиками сулугуні і розкласти по всій поверхні противня. Запікати в розігрітій до 170 ° С духовці протягом 20 хвилин.

6. Відварити спагеті і обсмажити на оливковій олії з додаванням нарубаного часнику і базиліка.

7. На велику сервірувальну страву викласти котлети з томатним соусом, спагеті. Подавати негайно!