"Королівський" "лосось

"Королівський" "лосось

Лосось, запечений у тесті:)

Інгредієнти для «» «Королівський» «лосось»:

  • Лосось (очищений) - 1 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно - 600 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Сіль
  • Лимон
  • Укроп

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2681.4 ккал

белкі122.7
р

жири43.8
р

вуглеводи450.9
р

Порції

     

ккал
536.3 ккал

белкі24.5
р

жири8.8
р

вуглеводи90.2
р

100 г страви

     

ккал
262.9 ккал

белкі12
г

жири4.3
р

вуглеводи44.2
г

 

Рецепт "" Королівський "" лосось ":

Збити яйця з сіллю, додати борошно і ще раз все збити. Скатати тісто в кулю і покласти на годину в холодильник.
Розігріти духовку. Тісто вийняти і розкатати до товщини 1, 5 см. Покласти лосося на тісто, посипати кропом, посолити і викласти зверху нарізаний дольками лимон.
Зверху накрити другим пластом тіста і захистити край. Перекласти на противір і змастити верх пирога яйцем. Випікати 40 хв. Вийняти з духовки і перекласти на страву. Зняти ножем верхню частину тесту, видалити шкіру з лосося і нарізати на порції

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND