Лосось, запечений у тесті:)
Інгредієнти для «» «Королівський» «лосось»:
- Лосось (очищений) - 1 шт
- Борошно пшеничне/Борошно - 600 г
- Яйце куряче - 4 шт
- Сіль
- Лимон
- Укроп
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Харчова та енергетична цінність:
Готової страви |
|||
ккал |
белкі122.7 |
жири43.8 |
вуглеводи450.9 |
Порції |
|||
ккал |
белкі24.5 |
жири8.8 |
вуглеводи90.2 |
100 г страви |
|||
ккал |
белкі12 |
жири4.3 |
вуглеводи44.2 |
Рецепт "" Королівський "" лосось ":
Збити яйця з сіллю, додати борошно і ще раз все збити. Скатати тісто в кулю і покласти на годину в холодильник.
Розігріти духовку. Тісто вийняти і розкатати до товщини 1, 5 см. Покласти лосося на тісто, посипати кропом, посолити і викласти зверху нарізаний дольками лимон.
Зверху накрити другим пластом тіста і захистити край. Перекласти на противір і змастити верх пирога яйцем. Випікати 40 хв. Вийняти з духовки і перекласти на страву. Зняти ножем верхню частину тесту, видалити шкіру з лосося і нарізати на порції